Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Ianis Hagi, lăudat de Ally McCoist şi de antrenorul secund de la Rangers, după meciul cu Livingston. "Iese mereu în evidenţă" / "A adus calitate în joc"

Alte campionate externe Publicat de Andrei Ionascu pe 23 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/20404435/1/ianis-rangers.jpg

Glasgow Rangers s-a calificat în semifinalele Cupei Ligii Scoţiei, după victoria de pe teren propriu cu Livingston, scor 2-0. Ianis Hagi a revenit după ce a fost infectat cu noul coronavirus şi a reuşit o pasă de gol. Legendarul atacant Ally McCoist (58 de ani) şi antrenorul secund de la Rangers, Gary McAllister, au avut numai cuvinte de laudă pentru internaţionalul român.

Ianis Hagi a fost introdus pe teren în debutul reprizei secunde, la scorul de 0-0, şi a pasat decisiv la reuşita lui Roofe din minutul 48.

Rangers şi-a dublat avantajul în minutul 64, prin Morelos.

Jurnaliştii scoţieni de la footballscotland.co.uk l-au notat cu 7 pe Ianis Hagi.

"Intrarea lui Ianis a făcut diferenţa. A intrat perfect, a ştiut tot timpul ce trebuie să facă. A ţinut de minge, s-a simţit confortabil cu ea la picior. A oferit şi o pasă ideală de gol. Iese mereu în evidenţă când Rangers joacă acasă, în faţa unei defensive aglomerate. Este perfect să desfacă astfel de apărări. Are o tehnică deosebită şi este un fotbalist foarte inteligent. Am spus-o şi repet asta", a spus Ally McCoist, citat de Daily Record.

"În prima repriză, ne-a lipsit calitatea în faţa porţii. La pauză, managerul a decis să schimbe la pauză. Ianis a intrat pe teren şi a făcut diferenţa. Asta ne doream, Ianis a adus calitate în joc. A reuşit o fază frumoasă pentru a-i oferi pasa de gol lui Roofe. Ianis are un mare merit, pentru că a trecut prin momente grele, a avut COVID, a revenit de câteva zile. Mi s-a părut că a arătat foarte bine din punct de vedere fizic, a fost alert şi a adus ceva diferit în jocul nostru. De asta aveam nevoie, pentru că am avut probleme în ultima treime de teren. Ne-a lipsit ultima pasă, decizia finală, iar Ianis a adus calitate. Sunt încântat", a spus Gary McAllister, antrenor secund la Rangers.

Ianis Hagi (22 de ani) a ratat ultimele trei meciuri jucate de Rangers, în campionatul Scoţiei şi în grupele Europa League, din cauza infectării cu COVID-19.

În campionat, Rangers este liderul clasamentului, cu 13 puncte după 6 runde.

Sursa foto: Twitter Rangers FC

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri