Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Ianis Hagi, reacţie sinceră după meciul cu Alashkert: "Mai avem mult de lucru!"

Stranieri Publicat pe 20 aug 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20367763/1/ianis-hagi-a.jpg


Fotbalistul echipei Glasgow Rangers, Ianis Hagi, a declarat joi seară, după meciul cu Alaşkert, scor 1-0, că el şi colegii săi mai au mult de lucru pentru a ajunge la cel mai bun nivel.
 
“Trebuie să acceptăm că nu a fost cel mai bun joc al nostru. Ne aşteaptă un meci greu în deplasare. Acum trebuie să ne concentrăm pe refacere şi pentru duminică, ne aşteaptă un meci dificil. În repriza a doua am intrat cu mentalitatea de a câştiga. Suntem bucuroşi că am câştigat, dar mai avem mult de lucru pentru a încerca să ajungem la cel mai bun nivel la care ştiu că putem juca”, a spus Hagi.
 
Formaţia Glasgow Rangers, la care joacă Ianis Hagi, a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa armeană Alaşkert, într-un meci din prima manşă a play-off-ului Ligii Europa.
 
Rangers a jucat în inferioritate numerică din minutul 43, când a fost eliminat Lundstram.
 
Golul a fost marcat de Morelos, în minutul 67.
 
Ianis Hagi a jucat până în minutul 90.
 
Returul va avea loc în 26 august.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele