adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO | FCU Craiova – ”U” Cluj, de la 20.00, în direct pe Prima Sport şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
VIDEO | FCU Craiova – ”U” Cluj, de la 20.00, în direct pe Prima Sport şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
VIDEO | Cristiano Ronaldo a marcat primul gol pentru Al Nassr! VIDEO | Cristiano Ronaldo a marcat primul gol pentru Al Nassr!
Estonia se gândeşte la boicotarea competiţiei dacă sportivii ruşi primesc permisiunea de a participa Estonia se gândeşte la boicotarea competiţiei dacă sportivii ruşi primesc permisiunea de a participa
VIDEO | Chindia – UTA 2-1. Toni Petrea obţine o victorie mare contra lui Laszlo Balint, care are o situaţie tot mai complicată VIDEO | Chindia – UTA 2-1. Toni Petrea obţine o victorie mare contra lui Laszlo Balint, care are o situaţie tot mai complicată
Alin Dudea a revenit la CSM Reşiţa, după despărţirea de Dinamo. Alin Dudea a revenit la CSM Reşiţa, după despărţirea de Dinamo.
Pe cine ar alege Marian Iancu pentru a opri hegemonia CFR-ului? Fostul patron de la Poli Timişoara, răspuns care poate părea surprinzător Pe cine ar alege Marian Iancu pentru a opri hegemonia CFR-ului? Fostul patron de la Poli Timişoara, răspuns care poate părea surprinzător

Ianis Stoica şi Denis Haruţ vor fi împrumutaţi de FCSB la alt club din SuperLiga României

FCSB Publicat pe 21 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20895147/1/ianis-stoican-fb.jpg

FCSB pregăteşte perioada de transferuri din iarnă, dar planifică şi plecările. Pe lista celor care vor părăsi echipa se află Ianis Stoica şi Denis Haruţ, sub formă de împrumut. Gigi Becali a anunţat că a fost sunat de un impresar care i-a cerut pe cei doi, iar patromul vicecampioanei a anunţat că aceştia vor încheia sezonul la Universitatea Cluj.

Gigi Becali este dezamăgit, în primul rând, de evoluţiile pe care le-a avut Ianis Stoica, pe care îl aştepta să ajungă la un nivel cât mai înalt.

E posibil ca Ianis să plece, cred că în iarnă îl dăm împrumut la U. Cluj. M-a sunat un impresar, dacă îi dau pe el şi pe Haruţ. Eu fac curăţenie! Dacă ai valoare rămâi, dacă nu ai valoare, la revedere. Iei 10.000, 5.000, 15.000 de euro, nu meriţi, pleci! Avem condiţii de cinci stele la bază, mi s-a spus că sunt peste ce e în afară.

Ce să-i fac lui Ianis? Mai cred foarte puţin în el, să meargă la U. Cluj şi să demonstreze acolo. Ai 20 de ani, dacă la 20 de ani nu joci, ce să-ţi fac? Poate că va juca mai bine la 22”, a spus Gigi Becali la Pro Arena.

Ianis Stoica putea ajunge în Franţa

Ieşit complet din calculele pentru titularizare odată cu transferurile lui Compagno şi Miculescu, Ianis Stoica regretă că Gigi Becali nu l-a lăsat să plece în Franţa. Atacantul de la FCSB a dezvăluit că ar fi putut ajunge la o echipă din Ligue 1, care avea în plan să-l împrumute, apoi, la Grenoble în liga secundă.

Dacă anul trecut a lăsat o impresie foarte bună şi părea că e pregătit să facă pasul spre statutul de titular incontestabil, Stoica nu a mai dat acelaşi randament în startul acestei stagiuni, iar campania de transferuri de după vânzarea lui Florin Tănase l-a lăsat, practic, fără nicio şansă de a se impune în echipa lui Nicolae Dică.

Conştient de faptul că îi va fi foarte greu să se impună în primul 11 al vicecampioanei, fiul lui Pompiliu Stoica regretă că nu a mers în Franţa, unde ar fi avut alte posibilităţi de dezvoltare:

"Era o echipă din prima ligă care mă dădea la Gerenoble după. Pentru mine era bine să merg. Din moment ce nu joci, e clar că era mai bine să merg undeva sa joc. Nu exclud un transfer afară în iarna asta. Anul trecut am marcat zece goluri, anul ăsta au venit jucători noi şi iar e concurenţă mare şi e greu", a spus Stoica.

"Pe Ianis Stoica am cerut două milioane şi dai 250.000 de euro? La revedere! Dacă mă respecţi nu dai 250.000 de euro. El rămâne, nu se poate aşa ceva! Vor fi jucători care vor pleca. Acum nu mai e timp. Pleacă la iarnă 4-5. Gata, la menghină!”, spunea Gigi Becali în momentul în care era întrebat despre potenţiala plecare a atacantului în vârstă de 19 ani.

 

 

  

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele