Ultima oră
ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Final de foc pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Final de foc pe „Arcul de Triumf”
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?

Iasmin Latovlevici aruncă vina pe adversari, după meciul slab dintre Mioveni şi Argeş: „Am intrat şi noi în hora lor”

Superliga Publicat de Răzvan Cîrceag pe 1 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20414455/1/fc-arges-chindia-targoviste-liga-1-casa-pariurilor-25-09-2021.jpg

CS Mioveni şi Argeş au încheiat 0-0 în derby-ul judeţului Argeş, la capătul unui meci foarte slab prestat de către cele două formaţii. Argeşenii rămân pe locul 9 în clasamentul din Casa Liga 1, în timp ce Mioveni a rămas pe 11. 

Iasmin Latovlevici a debutat la FC Argeş, după ce a fost prezentat în urmă cu câteva zile. 

„Nu pot să mă iau după jocul de astăzi, s-a jucat mai mult pe mingi lungi. Am încercat să o punem jos, dar din păcate, adversarul a jucat numai cu mingi lungi. Am intrat şi noi în hora lor apoi.

Trebuie să muncim mult mai mult pentru play-off, mult mai mult! Cât timp am fost la CFR, a fost bine. Am câştigat un titlu. Acum am alt obiectiv şi sper să se îndeplinească şi să fiu pregătit pentru el”, a declarat Latovlevici după partidă. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele