Ultima oră
Verona - Fiorentina 2-1. Pas uriaş în lupta pentru salvarea de la retrogradare făcut de gazde Verona - Fiorentina 2-1. Pas uriaş în lupta pentru salvarea de la retrogradare făcut de gazde
Motivul pentru care Alexandru Mitriţă nu este convocat la naţională: „Trebuie să facă şi asta” Motivul pentru care Alexandru Mitriţă nu este convocat la naţională: „Trebuie să facă şi asta”
Valentin Ţicu, afectat vizibil după reacţia fanilor Petrolului. „Etapa trecută am fost scuipat de suporteri” Valentin Ţicu, afectat vizibil după reacţia fanilor Petrolului. „Etapa trecută am fost scuipat de suporteri”
Actorul Will Ferrell a devenit acţionar minoritar la un club englez de tradiţie Actorul Will Ferrell a devenit acţionar minoritar la un club englez de tradiţie
Românii fac spectacol în Italia! Dennis Man a pasat la golul lui Valentin Mihăilă Românii fac spectacol în Italia! Dennis Man a pasat la golul lui Valentin Mihăilă
România, locul 4 în finala pe echipe de la Campionatul European România, locul 4 în finala pe echipe de la Campionatul European

Ibrahimovic şi Lukaku riscă o suspendare drastică! Federaţia Italiană de Fotbal a deschis o anchetă, după incidentul din Cupa Italiei

Serie A Publicat de Andrei Ionascu pe 1 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/19944254/1/ibra-lukaku.jpg

Federaţia Italiană de Fotbal a anunţat deschiderea unei anchete după incidentul din sferturile de finală ale Cupei Italiei, între suedezul Zlatan Ibrahimovic (AC Milan) şi belgianul Romelu Lukaku (Inter Milano), potrivit Reuters.

Decizia iniţială a fost ca Ibrahimovic şi Lukaku să fie suspendaţi un meci în Cupa Italiei, după altercaţia şi schimbul dur de replici din derby-ul Milan-Inter, de marţea trecută, scor 2-1 pentru Inter după prelungiri.

Incidentul s-a petrecut în minutul 45, după un duel între Lukaku şi Romagnoli. Atacantul belgian a fost cel care a iniţiat conflictul, în care s-au implicat mai mulţi jucători din ambele echipe. Ibrahimovic şi Lukaku au primit câte un cartonaş galben din partea arbitrului. Ulterior, în minutul 58, Zlatan a fost eliminat.

AC Milan a anunţat că îl va apăra pe Zlatan Ibrahimovic dacă suedezul va fi acuzat de rasism, potrivit lui Paolo Maldini, directorul tehnic al ‘rossoneri’.

''Procurorul federal Giuseppe Chine a decis, în această dimineaţă, să deschidă o anchetă după incidentul dintre Ibrahimovic şi Lukaku. În cadrul anchetei, procurorul federal a decis să îl convoace pe arbitrul Paolo Valeri, care va fi audiat în următoarele ore pentru a clarifica decizia de acordare a sancţiunilor pentru cei doi fotbalişti'', se arată într-un comunicat al Federaţiei Italiene de Fotbal.

Romelu Lukaku va sta pe tuşă la partida tur Inter - Juventus Torino, din 2 februarie, din semifinalele Cupei Italiei. Totuşi, suspendarea lui ar putea fi prelungită în urma anchetei Federaţiei Italiene de Fotbal.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele