Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Icardi, pregătit de trădare! Atacantul e deschis transferului la Juventus şi loveşte în plin Inter

PSG Publicat pe 1 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/20298543/1/icardi.jpg

Experienţa lui Mauro Icardi la PSG s-ar putea termina după mai puţin de doi ani. Atacantul argentinian în vârstă de 28 de ani este dorit de Juventus şi, chiar dacă a jucat pentru rivala Inter în Serie A, este dispus să meargă la Torino. Cel puţin asta titrează mai multe site-uri de presă din Italia, dar şi din Franţa.

UPDATE: Jurnalistul Pedro Almeida a anunţat că atacantul va ajunge sub formă de împrumut la Juventus, pentru 2.5 milioane de euro, iar PSG va stipula în contract şi o clauză de transfer definitiv, în valoare de 35 de milioane de euro.


Ştirea iniţială 

Icardi este dispus să meargă la Juventus, chiar dacă PSG şi-a făcut super-trupă, prin aducerile lui Achraf Hakimi, Georginio Wijnaldum, Sergio Ramos şi Gianluigi Donnarumma, şi pare favorită clară la câştigarea Ligii Campionilor.

Ar fi o adevărată trădare, dacă mutarea lui Icardi la Juventus se va face, întrucât atacantul a jucat şase ani la Inter. A prins 219 meciuri, a marcat de 124 de ori şi a oferit şi 28 de pase decisive. În plus, a fost şi căpitanul echipei.

Donnarumma, transferat imediat după EURO de PSG!

Gianluigi Donnarumma este oficial jucător al echipei Paris Saint-Germain. Portarul italian a parafat contractul valabil până în 2026.

Jucătorul de 22 de ani a semnat din postura de jucător liber de contract, contractul său cu AC Milan expirând la 30 iunie.

Format la AC Milan, el a debutat în Serie A la 16 ani. Campion european cu Italia, Donnarumma a fost desemnat jucătorul Euro-2020.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele