Ultima oră
Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbal! Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbal!
Francis Ngannou a transmis un mesaj tulburător după moartea fiului său Francis Ngannou a transmis un mesaj tulburător după moartea fiului său
Florinel Coman are o ofertă de nerefuzat | EXCLUSIV Florinel Coman are o ofertă de nerefuzat | EXCLUSIV
Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată profesionistă Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată profesionistă
Mihai Stoica a numit cel mai bun atacant român | EXCLUSIV Mihai Stoica a numit cel mai bun atacant român | EXCLUSIV
VIDEO | Bayern - Real Madrid, astăzi, de la ora 22:00, în direct la Prima Sport 1! Deplasare complicată pentru formaţia spaniolă VIDEO | Bayern - Real Madrid, astăzi, de la ora 22:00, în direct la Prima Sport 1! Deplasare complicată pentru formaţia spaniolă

Iftime a prins aripi. Ameninţă FCSB: "Trebuie să le dăm o lecţie"

Superliga Publicat pe 15 feb 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19981275/1/iftime.jpg


Victoria lui FC Botoşani cu Gaz Metan, 2-1, a patra consecutivă, l-a mulţumit pe Valeriu Iftime. Finanţatorul moldovenilor abia aşteaptă meciul cu FCSB, cărora vrea să le dea o lecţie, şi se felicită pentru transferul lui Al-Mawas, marcatorul golului decisiv din partida jucată luni, în direct pe Look Sport.
 
Moldovenii au ajuns pe locul al patrulea, peste Sepsi, performanţă pe care Iftime o aştepta de multă vreme. Acum, finanţatorul clubului îşi face calcule simple şi crede că o victorie la Arad, cu UTA, completată de o lecţie servită FCSB-ului vor fi suficiente pentru a intra în play-off:
 
"Am avut mari emoţii cu terenul, când am văzut că ninge la ora 17, am zis că intru în depresie. Meci de luptă, am dat două goluri, am primit unul, suntem într-un parcurs mai normal faţă de aşteptările mele, de foarte mult timp mă gândeam să fim în play off, să fim pe 4. E adevărat că lucrurile sunt încă senisibile acolo. Mai trebuie să legăm două victorii şi suntem aproape în play-off. Ceea ce ar fi o imensă performanţă pentru Botoşani. Dacă am putea câştiga la UTA, după care vine FCSB acasă şi trebuie să le dăm o lecţie şi lor şi atunci lucrurile sunt clarificate, aşa cred", a declarat Iftime, citat de Telekom Sport.
 
"Noi jucăm fotbal cu echipele care joacă fotbal, am luat bătaie de la Craiova din cauza arbitrajului. Sunt super mulţumit de ce s-a întâmplat în seara asta, un meci de luptă şi un meci la care Botoşani a arătat că ştie fotbal, ştie să şi lupte, să ţină şi de rezultat. Al Mawas e înnebunit să dea un 11 metri, Keyta e primul care bate, aşa a stabilit Marius. La un meci cu Dinamo, Al Mawas chiar s-a supărat că nu a executat el, însă Al Mawas ne-a scos. Are şase puncte, un gol excepţional", mai spune Iftime, cel care a ajuns la concluzia că problemele cu gazonul nu pot fi remediate decât cu ajutorul vremii:
 
"Totul depinde de natură, de Dumnezeu, el nu e îngheţat, e ok. Povestea e că dacă n-ai soare, n-ai cum...nu înseamnă că dacă ai încălzire în gazon, iarba creşte dacă afară sunt -10 grade. Ştiu că vor fi nişte nopţi înfiorătoare. Oricât de bună ar fi încălzirea, el îngheaţă doi centimetri la suprafaţă".
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele