Ultima oră
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”
„Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei „Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă
Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”

Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”
Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?” Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?”

Iftime, anunţ care-i sperie pe fanii lui FC Botoşani: "Aş închide clubul dacă se întâmplă asta!"

FC Botoșani Publicat pe 28 nov 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/20933412/1/iftime.jpg


FC Botoşani se pregăteşte de trei meciuri cu FCSB în interval de doar 19 zile, două în SuperLigă şi unul în Cupa României, iar Valeriu Iftime nu concepe să piardă toate confruntările cu Gigi Becali.
 
Moldovenii, care merg pe mâna interimarului Marius Ciobanu până la finalul acestui an, au în faţă o perioadă dificilă, iar patronul lor se gândeşte şi la scenariul pozitiv, dar şi la cel negativ. Mai în glumă, mai în serios, Valeriu Iftime anunţă că e gata să pună lacătul pe uşa clubului, dacă FCSB-ul îl învinge în toate cele trei dueluri directe:
 
"Părerea mea este că dacă ne bate de trei ori consecutiv suntem pur şi simplu… nu suntem fotbalişti. Dacă echipa mea, la Botoşani, FC Botoşani ia 3 bătăi de la FCSB eu i-aş închide, aş închide clubul.
 
Dacă batem noi 3 meciuri, sună clopotele în toată Moldova. Sper că din meciurile astea, nu doar cel de Cupă, să scot nişte puncte şi eu. Nu e atât de bun FCSB încât în ziua de astăzi să bată pe oricine”, a anunţat Iftime, pentru AS.ro.
 
Primul meci din "trilogia" FC Botoşani - FCSB se joacă joi, 1 decembrie, de la ora 19:00, în direct la Prima Sport 1. Şapte zile mai târziu, cele două se vor întâlni tot în Moldova, de la ora 20:00, în Cupa României, pentru ca seria să se închidă pe 19 decembrie, de la 20:00, pe Arena Naţională.
mail-share icon Email
viewscnt

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele