adplus-dvertising
Ultima oră
"Se creează o emulaţie, o stare de spirit deosebită”. Universitatea Cluj arată foarte bine sub comanda lui Ioan Ovidiu Sabău "Se creează o emulaţie, o stare de spirit deosebită”. Universitatea Cluj arată foarte bine sub comanda lui Ioan Ovidiu Sabău
FC Argeş e fără victorie de 15 partide! ”Jucătorii sunt uniţi şi îşi doresc foarte mult să iasă din această situaţie” FC Argeş e fără victorie de 15 partide! ”Jucătorii sunt uniţi şi îşi doresc foarte mult să iasă din această situaţie”
Încă o lovitură pentru naţională! Mario Camora, out pentru ”dubla” cu Andorra şi Belarus Încă o lovitură pentru naţională! Mario Camora, out pentru ”dubla” cu Andorra şi Belarus
VIDEO | ”U” Cluj - FC Argeş 2-0. Piteştenii sunt fără victorie de aproape 5 luni! VIDEO | ”U” Cluj - FC Argeş 2-0. Piteştenii sunt fără victorie de aproape 5 luni!
Messi a sosit la Buenos Aires pentru primul meci al Argentina după ce a câştigat titlul mondial. Festivităţi programate pe stadionul ”Monumental” Messi a sosit la Buenos Aires pentru primul meci al Argentina după ce a câştigat titlul mondial. Festivităţi programate pe stadionul ”Monumental”
VIDEO ǀ Ziua şi controversa privind arbitrajul. VAR a intervenit dar nu a dat penalty pentru un potenţial henţ VIDEO ǀ Ziua şi controversa privind arbitrajul. VAR a intervenit dar nu a dat penalty pentru un potenţial henţ

Iftime, atac dur: "Fotbalul nu e pentru el. E un nimeni!". Mesaj şi pentru Adi Mutu

Superliga Publicat pe 26 sep 2021
mail-share icon Email


Penalty-ul neacordat de Horaţiu Feşnic în minutul 72 al meciului FC Botoşani - FC U Craiova 1-1 l-a făcut pe Valeriu Iftime să lanseze un atac direct la adresa arbitrului de centru. Nu au scăpat nici Adrian Mutu şi elevii săi, de la care patronul moldovenilor aştepta să vină la Botoşani şi să practice un fotbal mai ofensiv.
 
Pe final de meci, la 1-0 pentru olteni, Diallo l-a lovit cu piciorul în cap pe Mihai Roman, dar atât Feşnic, cât şi tuşierul au rămas fără reacţie. Un penalty evident şi o fază care l-a scos din minţi pe Valeriu Iftime, cel care l-a atacat public pe central:
 
"Feşnic atât poate! Atât poate, atât face şi e şi încrezut. La acea fază nu ştiu dacă trebuia să decidă el sau să îi spună tuşierul, dar ridici piciorul la un metru. Nu mai contează...Eu când îl văd pe Feşnic sau pe unii din categoria lui văd o întâmplare. Atât pot, atât fac. Fotbalul nu e făcut pentru ei, ci pentru cei care ştiu să facă fotbal. Ei sunt pură întâmplare, încearcă şi ei, sunt actori ca sutele de fotbalişti pe care nu-i ştie nimeni. Aşa e Feşnic în arbitraj! E un nimeni acolo care face şi el ce poate.
 
Până nu vine VAR e greu de comentat şi nu are rost. Tuşierul trebuia să spună ceva, poate el nu a văzut. Un arbitraj prostesc, atât a văzut la faza aia. Dar nu arbitrajul ne-a bătut, ne-am bătut noi pentru că trebuia să jucăm mai mult fotbal cu echipele astea", a declarat omul de afaceri care conduce FC Botoşani, după partidă.

"Îmi pare rău pentru Mutu, dar nu au avut nicio ocazie!"

Nu doar Feşnic l-a dezamăgit, însă, pe Iftime, cel care aştepta o mai bună reclamă făcută fotbalului ofensiv de către Adrian Mutu şi echipa sa:
 
"Băiatul (n. red - Sekou Sidibe) a dat un gol senzaţional, iar noi ne-am considerat cumva campioni, o echipă de neînvins Ei nu au făcut nimic un meci întreg, să nu încerci să joci fotbal...Îmi pare rău pentru Mutu, dar nu au avut nicio ocazie de gol în afară de şutul ăla excepţional. E complet nedrept, norocul nostru că am egalat. Dacă mai luam şi bătaie era ruşinea ruşinilor!". a mai punctat patronul lui FC Botoşani.

 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele