Ultima oră
NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua
NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni
Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las” Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las”
VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat
S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid
Răsturnare de situaţie! Florinel Coman ar putea să nu mai plece în Qatar la finalul campionatului Răsturnare de situaţie! Florinel Coman ar putea să nu mai plece în Qatar la finalul campionatului

Iftime continuă să îl preseze pe Teja şi îi face complimente lui Croitoru

FC Botoșani Publicat pe 12 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/20886487/1/fc-u-craiova-petrolul-ploiesti-superliga-superbet-19-08-2022.jpg

Valeriu Iftime, patronul formaţiei FC Botoşani, i-a transmis direct antrenorului Mihai Teja că soarta sa pe banca grupării moldave depinde enorm de rezultatul pe care îl va obţine sâmbătă, pe teren propriu, contra echipei patronate de Adrian Mititelu, FC ”U” Craiova.

În plus, Iftime a recunoscut că l-ar aduce înapoi pe Marius Croitoru oricând, dacă şi-ar schimba anumite concepţii. El chiar l-a complimentat pe fostul său antrenor, despre care a mai spus că a făcut FC Botoşani să joace cel mai bun fotbal din istoria ei.

”Eu am vorbit cu Mihai şi nu mi-a părut că este îngrijorat de plecarea lui Croitoru de la FC ”U”, mai ales că vom juca sâmbătă cu această echipă sau că meciul este acum şi mai greu după plecarea lui Marius.

Mihai ştie ce are de făcut în jocul de sâmbătă, iar meciul ăsta este capital pentru el. Eu am mare încredere în el, dar nu putem să ne mai permitem paşi greşiţi şi vreau neapărat să urcăm din zona aia din clasament. Eu nu ştiu dacă e adevărat că Marius Croitoru ar fi intrat în conflict cu unii jucători de la FC ”U”, dar eu îl consider un antrenor bun şi vă spun că şi mâine l-aş aduce înapoi la Botoşani dacă el şi-ar schimba unele concepţii. Ştie foarte bine despre ce este vorba. Eu nu sunt certat cu el şi nu sunt deloc supărat pe el.

Trebuie să recunosc că cel mai frumos fotbal al nostru l-am jucat cu Marius Croitoru la echipă. Mi-a plăcut fotbalul lui Croitoru ofensiv şi ăsta e fotbalul pe care eu mi-l doresc la Botoşani. Ok, a fost bine că am obţinut un punct în Giuleşti, ne-am apărat organizat şi băieţii au muncit, dar eu mă aştept la un fotbal în care Botoşani să nu se apere cu disperare şi să fie dominată.

Meciul cu FC ”U” o să fie foarte greu, dar eu nu consider că echipa lui Adrian Mititelu e mai bună ca a noastră. Toţi poate ne cheltuim până la ultimii bani în fotbal şi vă daţi sema că nu ne place să pierdem sau nu ne place să stăm şi să nu avem vreo reacţie când lucrurile nu mai merg bine.”, a declarat Valeriu Iftime pentru ProSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele