Ultima oră
"U" Cluj îşi bate joc de un tânăr de 18 ani! Situaţie uluitoare la formaţia ardeleană "U" Cluj îşi bate joc de un tânăr de 18 ani! Situaţie uluitoare la formaţia ardeleană
Louis Munteanu, avertizat să nu meargă la FCSB. „El nu este pe placul viziunii lui Gigi Becali, v-o spun 100%” Louis Munteanu, avertizat să nu meargă la FCSB. „El nu este pe placul viziunii lui Gigi Becali, v-o spun 100%”
Jucătorul va fi indisponibil pentru meciul PSG - Dortmund şi ar putea rata EURO Jucătorul va fi indisponibil pentru meciul PSG - Dortmund şi ar putea rata EURO
E OUT! Universitatea Craiova pierde un om de bază în acest final de sezon. „Are o leziune musculară” E OUT! Universitatea Craiova pierde un om de bază în acest final de sezon. „Are o leziune musculară”
Primele imagini din serialul despre Ayrton Senna care va avea premiera pe Netflix Primele imagini din serialul despre Ayrton Senna care va avea premiera pe Netflix
VIDEO | Al Nassr - Al Khaleei 3-1. Cristiano Ronaldo, reuşită de senzaţie şi o nouă „dublă”, în semifinalele Cupei Regelui VIDEO | Al Nassr - Al Khaleei 3-1. Cristiano Ronaldo, reuşită de senzaţie şi o nouă „dublă”, în semifinalele Cupei Regelui

Iftime era gata să-l ajute pe Becali, dar telefonul nu a sunat. Jucătorii pe care i-ar fi trimis la FCSB: "I-aş fi dat! Se întăreau şi ei"

Superliga Publicat pe 29 sep 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19496406/1/iftime.jpg


Gigi Becali (61 de ani) ar fi putut să-i aibă la FCSB pe Andrei Chindriş şi Denis Haruţ, internaţionalii de tineret ai lui FC Botoşani, dacă apela la ajutorul lui Valeriu Iftime, după cum susţine finanţatorul moldovenilor.
 
Cu un lot decimat de infectările cu COVID-19, Becali s-a orientat, pentru meciul cu Slovan Liberec, spre Astra şi Hermannstadt, dar nu s-a gândit să-i telefoneze şi lui Valeriu Iftime, unul dintre cei mai buni parteneri de afaceri din Casa Liga 1. Dacă i s-ar fi cerut ajutorul, susţine Iftime, finanţatorul lui FC Botoşani i-ar fi trimis bucuros la Bucureşti pe Chindriş şi Haruţ, cei doi fundaşi pe care Adrian Mutu se bazează la naţionala de tineret.
 
Dezvăluirea vine chiar de la şeful clubului moldovean: "Aş fi fost de acord să ajut şi eu Steaua (n. red - FCSB), dar nu m-a sunat domnul Becali. I-aş fi dat pe Chindriş şi pe Haruţ, mai ales că aveam şi planuri financiare cu cei doi.
 
Sunt convins că dacă FCSB s-ar fi calificat în grupele Europa League cei doi jucători ar fi continuat acolo. Se întăreau cu ei", a declarat Iftime, la Pro X, înainte să vorbească despre implicările financiare ale ratării grupelor Europa League pentru FCSB: "Acum, că au ieşit din Europa, au ratat o importantă sumă de bani şi abia vor avea grijă de bugetul pentru sezonul în curs".
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele