Ultima oră
Problemele continuă la Rapid! Conflictul care ar fi izbucnit între jucători. Ce a spus fostul jucător: „Nu ştiu dacă e masa de adio” Problemele continuă la Rapid! Conflictul care ar fi izbucnit între jucători. Ce a spus fostul jucător: „Nu ştiu dacă e masa de adio”
Adrian Newey ar putea ajunge la Ferrari în primăvara anului 2025 Adrian Newey ar putea ajunge la Ferrari în primăvara anului 2025
GP-ul Kazahstanului a fost amânat din cauza inundaţiilor GP-ul Kazahstanului a fost amânat din cauza inundaţiilor
România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024 România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024
Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg
Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru” Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru”

Iftime nu ştie nimic despre transferul lui Ongenda. ”Nu am avut nicio discuţie cu Gigi Becali”

FC Botoșani Publicat de Daian Cutu pe 23 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/20370859/1/onge.jpg

FCSB se desparte de Olimpiu Moruţan, care va semna în cele din urmă cu Galatasaray. Formaţia din Capitală va încasa 5,7 milioane de euro, iar Gigi Becali a anunţat că urmează trei transferuri.

Una dintre ţintele de transfer pentru FCSB este francezul Hervin Ongenda (26 de ani) de la FC Botoşani. Cotat de Transfermarkt la 650.000 de euro, mijlocaşu ofensiv a înscris două goluri în şase meciuri în acest debut de sezon în Liga 1.

Planurile lui Becali au fost stricate de patronul de la Botoşani, acesta a declarat că nu a avut discuţii cu cei de la FCSB şi că nu are de gând să îşi dea cel mai bun jucător, decât în cazul unei situaţii excepţionale.

„Hervin nu pleacă, în momentul ăsta, decât în situaţii speciale şi nu ştiu dacă echipa mea este pregătită să-l dea. Deocamdată, nu m-am gândit la aspectul ăsta. În momentul ăsta, nu cred că Ongenda pleacă la FCSB. Nu am avut nicio discuţie cu Gigi Becali”, a declarat Valeriu Iftime, pentru Fanatik.

Ongenda este format la academia clubului PSG şi a mai evoluat în Serie B şi Eredivisie, iar în prezent este unul din cei mai prolifici străini din Casa Liga 1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele