Ultima oră
Începe revoluţia la Manchester United, după umilinţa 4-0 cu Crystal Palace! „Au decis să părăsească clubul” Începe revoluţia la Manchester United, după umilinţa 4-0 cu Crystal Palace! „Au decis să părăsească clubul”
Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu sunt calificaţi la Jocurile Olimpice Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu sunt calificaţi la Jocurile Olimpice
Rapid ar putea da lovitura! Dan Şucu se întâlneşte cu unul dintre cei mai mari antrenori români. „Este foarte posibil să se ia o decizie” Rapid ar putea da lovitura! Dan Şucu se întâlneşte cu unul dintre cei mai mari antrenori români. „Este foarte posibil să se ia o decizie”
De la FC Barcelona, direct la Dinamo! Anunţul făcut de formaţia bucureşteană De la FC Barcelona, direct la Dinamo! Anunţul făcut de formaţia bucureşteană
Noi informaţii după cazul de dopaj a lui Paul Pogba! Compania implicată în testul antidoping pozitiv al mijlocaşului Noi informaţii după cazul de dopaj a lui Paul Pogba! Compania implicată în testul antidoping pozitiv al mijlocaşului
Mesajele celor de la CSA Steaua şi FCSB, după împlinirea a  38 de ani de când Steaua Bucureşti a câştigat Cupa Campionilor Europeni Mesajele celor de la CSA Steaua şi FCSB, după împlinirea a 38 de ani de când Steaua Bucureşti a câştigat Cupa Campionilor Europeni

Iftime se felicită şi scoate în faţă un nou jucător pe care-l consideră exemplar: "Dă totul pe teren din primul până în ultimul minut"

Superliga Publicat pe 25 feb 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20011348/1/iftime.jpg


Valeriu Iftime se felicită pentru decizia luată în iarnă, atunci când l-a adus pe sirianul Mahmoud Al Mawas (28 de ani) la FC Botoşani din postura de jucător liber de contract.
 
După o perioadă de adaptare în România, Al Mawas a reuşit să se impună în primul 11 al echipei lui Marius Croitoru, iar cele trei goluri marcate în 12 meciuri i-au ajutat pe botoşăneni să ajungă pe loc de play-off în Casa Liga 1. Pe lângă faptul că fanii sirieni au descoperit clubul din Moldova şi au asaltat pagina de facebook a acestuia, Iftime consideră că a dat o lovitură pe plan sportiv.
 
Pe lângă calităţile de fotbalist, Al Mawas a impresionat şi prin personalitatea sa. Asta spre deosebire de Hamidou Keyta, al doilea golgheter al campionatului (13 goluri), care a fugit din cantonament pentru a forţa un transfer în străinătate:
 
”Sunt foarte mulţumit de Al Mawas. Este mereu cu zâmbetul pe buze, politicios, nu face nazuri că se antrenează sau că joacă pe terenuri îngheţate, plus că dă totul pe teren din primul şi până în ultimul minut.
 
Spre deosebire de Keyta, care stă în vitrină la FC Botoşani, Al Mawas se implică altfel. Mă bucur că am adus un astfel de fotbalist la FC Botoşani, dar şi în Liga 1. Sunt convins că mai are multe de arătat”, a declarat Iftime, la Pro X.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele