Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Iga Swiatek, în sferturi la Roland Garros, după abandonul Lesiei Ţurenko

Tenis Publicat pe 5 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21218959/2/profimedia-0781610314.jpg

Iga Swiatek, în sferturi la Roland Garros, după abandonul Lesiei Ţurenko

Campioana en-titre Iga Swiatek s-a calificat luni în sferturile de finală de la Roland Garros, după 31 de minute de joc, conducând cu 5-1 în primul set, după ce adversara sa, Lesia Ţurenko, s-a retras.

Ţurenko a solicitat prezenţa medicului la scorul de 1-5. În sferturi, Swiatek va evolua cu sportiva americană Coco Gauff.

Ce speră Iga Swiatek pentru idolul ei, Rafael Nadal, la revenirea la Roland Garros

Iga Swiatek a declarat că, în calitate de mare fan al lui Rafael Nadal, şi-ar dori să îl vadă pe campionul de 14 ori la Roland Garros, dar numărul unu WTA nu vrea ca spaniolul, afectat de accidentări, să sufere şi să fie disponibil pentru turneu.

Nadal nu a mai jucat de când s-a accidentat la şold la Australian Open, în ianuarie, iar îndoielile persistă cu privire la faptul că va juca la Paris, după ce numărul 22 mondial s-a retras de la Masters 1000 de la Roma, aflat în desfăşurare.

”Sunt un mare fan al lui Rafa. Mi-aş dori ca el să poată juca. Respect cu adevărat tipul de luptător care este. Întotdeauna încearcă să meargă mai departe, să devină mai bun, să joace mai bine şi să fie competitiv la cel mai înalt nivel. 

Nu ştiu cât de mult suferă. Nu vreau să îl văd suferind prea mult. Aş vrea să-l văd jucând, dar, pe de altă parte, ştiu că, dacă va suferi cu adevărat, nu va fi prea amuzant să-l vedem aşa”, a spus ea.

Swiatek a spus că speră ca Nadal să fie "sănătos şi fericit" chiar dacă va lipsi de la turneul de Grand Slam din 28 mai-11 iunie.

”Acesta este principalul obiectiv, orice s-ar întâmpla în tenis”, a adăugat jucătoarea poloneză.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele