Ultima oră
Fiorentina - West Ham 1-2. Englezii câştigă un trofeu istoric, după ce au marcat golul victoriei în minutul 90. Trofeul Conference ajunge în Anglia Fiorentina - West Ham 1-2. Englezii câştigă un trofeu istoric, după ce au marcat golul victoriei în minutul 90. Trofeul Conference ajunge în Anglia
Roland-Garros ǀ Cara Meşter şi Mihai Coman, eliminaţi în turul doi la dublu junioare, respectiv dublu juniori Roland-Garros ǀ Cara Meşter şi Mihai Coman, eliminaţi în turul doi la dublu junioare, respectiv dublu juniori
Transfer pe axa FCSB - Universitatea Craiova! Mihai Rotaru l-a convins să vină în Bănie, iar MM Stoica a dezvăluit motivul: ”Are cine să îl înlocuiască!” Transfer pe axa FCSB - Universitatea Craiova! Mihai Rotaru l-a convins să vină în Bănie, iar MM Stoica a dezvăluit motivul: ”Are cine să îl înlocuiască!”
FOTO & VIDEO ǀ Fani ai Fiorentinei, arestaţi la Praga înaintea finalei Conference League FOTO & VIDEO ǀ Fani ai Fiorentinei, arestaţi la Praga înaintea finalei Conference League
Alexander Zverev s-a calificat în semifinale la Roland-Garros Alexander Zverev s-a calificat în semifinale la Roland-Garros
ULTIMA ORĂ ǀ Lionel Messi a refuzat Barcelona pentru o destinaţie complet surprinzătoare! Starul argentinian a clarificat situaţia. UPDATE ULTIMA ORĂ ǀ Lionel Messi a refuzat Barcelona pentru o destinaţie complet surprinzătoare! Starul argentinian a clarificat situaţia. UPDATE

Igor Armaş se revoltă şi el împotriva erorilor de arbitraj. ”Aşteptăm să moară cineva pe teren şi apoi poate se schimbă ceva!”

FC Voluntari Publicat de Daian Cutu pe 28 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/21109279/1/armas.jpg

Igor Armaş se înscrie pe lista celor nemulţumiţi de discursul lui Kyros Vassaras (57 de ani), preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor. Oficialul a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că nu sunt probleme cu arbitrajele în Superliga.

Armaş resimte probleme serioase, după ce a fost faultat de Irobiso, luni, în meciul dintre FC Voluntari şi Petrolul Ploieşti, scor 2-2. Deşi intrarea a fost dură, preşedintele CCA a fost de părere că fotbalistul ”lupilor galbeni” nu trebuia eliminat.

"Cel mai mult m-a mirat că a spus că a fost faultul de intensitate medie. Nu are un aparat prin care măsoară intensitatea. Irobiso n-are 60-70 de kilograme, eu am simţit totul. Nu ştiu dacă o să joc în meciul următor, pentru că e o leziune.

Eu sunt de părerea că arbitrii n-au făcut-o intenţionat, nu s-au informat destul, n-au văzut faza bine. Dar trebuie să ştim că faze de acest gen trebuie pedepsite cu cartonaş roşu.

Aşteptăm să moară cineva pe teren şi apoi poate se schimbă ceva! Eu am avut mare noroc că am scăpat doar cu picioarele vinete şi cu umerii puţin traumatizaţi. Putea să fie mai rău.

Trebuie să punem presiune cu toţii, nu e bine ce se întâmplă, nu e bine pentru dezvoltarea fotbalului românesc. Mi se pare că e campionatul cel mai scăpat de sub control, mai ales după ce s-a implementat VAR-ul.

Chiar şi cei de la Petrolul au recunoscut că a fost cartonaş roşu, nici nu se discută. Toţi se miră, pentru că faza se vede foarte clar, iar arbitrii o cataloghează altfel"
, a declarat jucătorul din Republica Moldova, pentru Fanatik.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele