Ultima oră
VIDEO | Betis - FC Sevilla 1-1. Fără învingătoare în derby-ul andaluz VIDEO | Betis - FC Sevilla 1-1. Fără învingătoare în derby-ul andaluz
Interimarul Dican o duce pe CFR Cluj pe locul doi în Superliga. ”Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu” Interimarul Dican o duce pe CFR Cluj pe locul doi în Superliga. ”Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu”
VIDEO | ”Am avut o şansă mare”. Mario Camora nu poate trece peste eşecul umilitor din Cupă VIDEO | ”Am avut o şansă mare”. Mario Camora nu poate trece peste eşecul umilitor din Cupă
Adi Mutu, replică dură pentru Tachtsidis! "Nu are minte. Am goluri câte meciuri are el în Italia" | VIDEO EXCLUSIV
Adi Mutu, replică dură pentru Tachtsidis! "Nu are minte. Am goluri câte meciuri are el în Italia" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Fiorentina - Sassuolo 5-1. Formaţia viola s-a descătuşat cu penultima clasată VIDEO | Fiorentina - Sassuolo 5-1. Formaţia viola s-a descătuşat cu penultima clasată
Răsturnare de situaţie! Când începe Dan Petrescu mandatul la CFR Cluj Răsturnare de situaţie! Când începe Dan Petrescu mandatul la CFR Cluj

Igor Severino a fost descalificat pentru că l-a muşcat de braţ pe Andre Lima

UFC Publicat pe 24 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38222/21534199/1/severino.jpg

Brazilianul Igor Severino a fost descalificat de la UFC Fight Night din Las Vegas după ce l-a muşcat de braţ pe Andre Lima în timpul meciului lor la categoria muscă, informează BBC.

Severino, în vârstă de 20 de ani, l-a muşcat pe Lima de biceps, în timp ce se aflau încleştaţi la cuşcă în runda a doua.

Arbitrul Chris Tognoni a oprit lupta, iar incidentul a fost revizuit înainte ca victoria să-i fie acordată brazilianului Lima.

Severino ar fi fost eliberat din UFC de către preşedintele Dana White.

"Aceştia erau doi luptători neînvinşi şi în plină ascensiune", a declarat White pentru jurnalistul Kevin Iole.

"Dacă te simţi frustrat şi vrei să ieşi din luptă, există o mulţime de moduri de a face acest lucru, dar cel mai rău lucru pe care îl poţi face este să-ţi muşti adversarul. Acum eşti tăiat şi pierzi cea mai mare oportunitate din viaţa ta. Ca să nu mai vorbim că va avea probleme reale cu NSAC (Comisia Atletică a Statului Nevada)", a mai spus el.

Lima, în vârstă de 25 de ani, a postat ulterior fotografii în care îşi tatuează semnul muşcăturii, după care White a spus că îi va dubla prima de luptă la 50.000 de dolari (40.000 de lire sterline).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

UFC

Ultimele articole Toate articolele