Ultima oră
Scoţia - Elveţia 1-1. ”Ţara Cantoanelor” a avut două goluri anulate Scoţia - Elveţia 1-1. ”Ţara Cantoanelor” a avut două goluri anulate
Victoria cu Ucraina l-a propulsat la masa bogaţilor! Cota internaţionalului a crescut: ”30 de milioane de euro!  Anglia sau Germania!”

Victoria cu Ucraina l-a propulsat la masa bogaţilor! Cota internaţionalului a crescut: ”30 de milioane de euro! Anglia sau Germania!”
UEFA a amendat Albania şi Serbia cu câte 10.700 de dolari pentru bannere naţionaliste ale fanilor la meciurile de la Euro UEFA a amendat Albania şi Serbia cu câte 10.700 de dolari pentru bannere naţionaliste ale fanilor la meciurile de la Euro
”Se vede frumos pe hârtie”. David Popovici dă mai speranţe unei întregi naţiuni ”Se vede frumos pe hârtie”. David Popovici dă mai speranţe unei întregi naţiuni
Scandal la EURO! Ungaria acuză arbitrajul din meciul cu Germania: „Nicio şansă! Oribil” Scandal la EURO! Ungaria acuză arbitrajul din meciul cu Germania: „Nicio şansă! Oribil”
”Nicio echipă nu are intensitatea noastră. Nu văd nicio diferenţă între noi şi Grecia în 2004!”. România, viitoarea campioană de la EURO 2024 | VIDEO EXCLUSIV

”Nicio echipă nu are intensitatea noastră. Nu văd nicio diferenţă între noi şi Grecia în 2004!”. România, viitoarea campioană de la EURO 2024 | VIDEO EXCLUSIV

Igor Severino a fost descalificat pentru că l-a muşcat de braţ pe Andre Lima

UFC Publicat pe 24 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38222/21534199/1/severino.jpg

Brazilianul Igor Severino a fost descalificat de la UFC Fight Night din Las Vegas după ce l-a muşcat de braţ pe Andre Lima în timpul meciului lor la categoria muscă, informează BBC.

Severino, în vârstă de 20 de ani, l-a muşcat pe Lima de biceps, în timp ce se aflau încleştaţi la cuşcă în runda a doua.

Arbitrul Chris Tognoni a oprit lupta, iar incidentul a fost revizuit înainte ca victoria să-i fie acordată brazilianului Lima.

Severino ar fi fost eliberat din UFC de către preşedintele Dana White.

"Aceştia erau doi luptători neînvinşi şi în plină ascensiune", a declarat White pentru jurnalistul Kevin Iole.

"Dacă te simţi frustrat şi vrei să ieşi din luptă, există o mulţime de moduri de a face acest lucru, dar cel mai rău lucru pe care îl poţi face este să-ţi muşti adversarul. Acum eşti tăiat şi pierzi cea mai mare oportunitate din viaţa ta. Ca să nu mai vorbim că va avea probleme reale cu NSAC (Comisia Atletică a Statului Nevada)", a mai spus el.

Lima, în vârstă de 25 de ani, a postat ulterior fotografii în care îşi tatuează semnul muşcăturii, după care White a spus că îi va dubla prima de luptă la 50.000 de dolari (40.000 de lire sterline).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

UFC

Ultimele articole Toate articolele