Ultima oră
Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!” Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!”
VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză
Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off"  | EXCLUSIV Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off" | EXCLUSIV
Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul” Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul”
David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5 David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5

Ilie Dumitrescu şi-a dat acordul să revină în antrenorat, în SuperLigă: ”Preluăm împreună”

UTA Arad Publicat pe 28 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/20902236/1/steaua-bucuresti-victoria-branesti-2-1-liga-1-16-08-2010.jpg

Ilie Dumitrescu nu a mai antrenat din 2010, de când a plecat de la FCSB, echipă pe care a pregătit-o mai puţin de două luni. Acum, fostul mare internaţional, în vârstă de 53 de ani, se pregăteşte, într-o oarecare măsură, să revină pe bancă, dar doar în anumite condiţii.

Ilie Dumitrescu a recunoscut faptul că i-a promis lui Simion Apreutese că vine antrenor dacă va prelua UTA. Astfel, dacă omul de afaceri, prieten cu Ilie Dumitrescu, va cumpăra pachetul majoritar al clubului din Arad, componentul ”Generaţiei de Aur” va veni în poziţia de principal.

În plus, Dumitrescu şi-a actualizat licenţa de antrenor în acest an.

(N.r. Aţi putea reveni pe banca unei echipe sau antrenoratul este un subiect închis pentru dumneavoastră?) ”Anul acesta mi-am actualizat licenţa. Nu ştiu… Deocamdată, e puţin mai complicat, dar pot să spun că mi-am dat acordul celui mai bun prieten al meu, Simion Apreutese, de a prelua împreună UTA Arad la un moment dat. El şi-a dorit foarte mult să investească în fotbal, pentru că este din Arad, a reuşit în afaceri şi, cumva, vrea să întoarcă oraşului. Vrea să fie un pol important în fotbal.

Şi-a dorit foarte mult, au fost ceva discuţii, momentan lucrurile au rămas în zona aia fără să… (n.r. fără să se concretizeze). Cred că la un moment dat el va face orice ca să investească acolo, pentru că acolo s-a născut şi îşi doreşte foarte mult să facă performanţă.

(n.r. Vrea să preia clubul singur sau împreună cu alţi investitori?) El, cumva, majoritar. Simion Apreutese iubeşte fotbalul, urmăreşte fotbalul, şi îşi doreşte să facă în oraşul lui o echipă competitivă, cu obiective destul de îndrăzneţe”, a declarat Ilie Dumitrescu, pentru ProSport.

Ilie Dumitrescu n-a mai antrenat din 2010 

În România, Ilie Dumitrescu a antrenat Oţelul, FC Braşov, România U21, FCM Bacău şi FCSB. A avut experienţe şi în afara ţării, în Grecia, cele mai importante formaţii fiind AEK Atena şi PAOK Salonic.

Ca fotbalist, Ilie Dumitrescu a jucat pentru echipe precum Steaua, FC Olt Scorniceşti, Tottenham, Sevilla sau West Ham. De altfel, în momentul în care a ajuns la Tottenham, Steaua a primit în schimbul său 3.7 milioane de euro.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele