Ultima oră
Louis Munteanu, avertizat să nu meargă la FCSB. „El nu este pe placul viziunii lui Gigi Becali, v-o spun 100%” Louis Munteanu, avertizat să nu meargă la FCSB. „El nu este pe placul viziunii lui Gigi Becali, v-o spun 100%”
Jucătorul va fi indisponibil pentru meciul PSG - Dortmund şi ar putea rata EURO Jucătorul va fi indisponibil pentru meciul PSG - Dortmund şi ar putea rata EURO
E OUT! Universitatea Craiova pierde un om de bază în acest final de sezon. „Are o leziune musculară” E OUT! Universitatea Craiova pierde un om de bază în acest final de sezon. „Are o leziune musculară”
Primele imagini din serialul despre Ayrton Senna care va avea premiera pe Netflix Primele imagini din serialul despre Ayrton Senna care va avea premiera pe Netflix
VIDEO | Al Nassr - Al Khaleei 3-1. Cristiano Ronaldo, reuşită de senzaţie şi o nouă „dublă”, în semifinalele Cupei Regelui VIDEO | Al Nassr - Al Khaleei 3-1. Cristiano Ronaldo, reuşită de senzaţie şi o nouă „dublă”, în semifinalele Cupei Regelui
Brittney Griner spune că s-a gândit să se sinucidă în primele săptămâni în închisoarea din Rusia Brittney Griner spune că s-a gândit să se sinucidă în primele săptămâni în închisoarea din Rusia

Ilie Poenaru e mulţumit de rezultatul cu Chindia. Ce a spus despre transferul lui Rusescu şi debutul lui Cristi Tănase

Academica Clinceni Publicat de Daian Cutu pe 12 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38232/19478881/1/poe.jpg

Academica Clinceni şi Chindia Târgovişte au terminat la egalitate, scor 0-0, în prima partidă a zilei din Casa Liga 1. Soarta partidei putea fi alta, dar formaţia pregătit de Emil Săndoi a ratat o lovitură de pedeapsă, în minutul 50.

La finalul partidei, antrenorul ilfovenilor a comentat soarta partidei:

”E bine că n-am pierdut, e bun şi un punct dacă stăm să ne gândim. Dacă prima repriză a fost destul de echilibrată în care şi-au creat şi ei câteva  situaţii, a doua repriză cred că a fost a noastră în totalitate. Trebuie să lucrăm mai mult la finalizare, în rest n-am ce să le reproşez jucătorilor. Au vrut, au avut atitudine, au încercat, atât putem să oferim în momentul asta din cauza omogenităţii” a declarat Ilie Poenaru, la flash-interviu.

Antrenorul a dezminţit cu vehemenţă zvonurile legate de transferul lui Raul Rusescu, care şi-a încheiat socotelile în Turcia şi este liber de contract: ”Nu e nimic adevărat, eu nu ştiu nimic, e un jucător bun, cu experienţă care a jucat la un nivel foarte mare, dar am 4 atacanţi în lot chiar dacă 2 sunt accidentaţi. Sunt foarte mulţumit de ei” a spus Poenaru.

Cristi Tănase a debutat la Clinceni, iar Poenaru a comentat prestaţia fostului fotbalist de la FCSB: ”Trebuie să avem răbdare, e un jucător bun, se vede că are calitate, nu pierde mingea, are viziune, n-are rost să vorbim despre Tănase pentru că ştie fotbal foarte mult, s-a maturizat foarte mult, mai are de recuperat dpdv fizic. E nevoie de timp, de răbdare pentru că trebuie să ajungă la un nivel foarte bun de pregătire. În momentul în care o să ajungă, Tănase va fi un jucător decisiv pentru noi” consideră tehnicianul Academicii.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri