Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Ilie Poenaru, greu de adus la FCSB! Antrenorul are un precontract cu FC Argeş

FCSB Publicat pe 1 mar 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20621242/1/poenarufbb.jpg


Gigi Becali îl va înlătura, în vară, pe Toni Petrea de pe banca tehnică a celor de la FCSB şi are de ales între doi tehnicieni în vogă din fotbalul românesc: Ilie Poenaru şi Marius Croitoru. Dacă al doilea e dorit insistent de Mihai Stoica, primul se află într-o situaţie ceva mai complicată!
 
Becali l-a mai vrut pe Poenaru la FCSB pe vremea când acesta antrena la Academica Clinceni, dar cele două părţi nu s-au înţeles. Acum, Poenaru a redevenit o opţiune pentru FCSB, din vară, dar Becali trebuie să rezolve o ecuaţie complexă. Conform gsp.ro, fostul antrenor de la Gaz Metan Mediaş a semnat un precontract cu FC Argeş, club pe care urmează să-l preia de la startul sezonului viitor, iar Becali trebuie să-l convingă pe Poenaru să renunţe la cuvântul pe care i l-a dat lui Cristian Gentea, primarul care se ocupă de echipa din Trivale. Dacă din pucnt de vedere financiar nu va fi greu să facă acest pas, latifundiarul din Pipera trebuie să depună muncă de convingere pentru a-l face pe Poenaru să-şi încalce promisiunea dată.
 
"Am avut discuţii în care îmi spunea deja cam ce ar vrea să fac acolo, că are nevoie de disciplină. Că a avut discuţii cu Florin Tănase, pe care eu l-am antrenat la Voluntari. El i-a vorbit la superlativ despre mine şi a fost încântat de ce a auzit.
 
Nu credea că eu sunt în stare să fac disciplina asta la o echipă. Îşi dorea, aşa mi-a şi spus. Că la ce vestiar are FCSB-ul, îi lipseşte disciplina şi vrea o mână de fier, pe cineva care să îi facă să tacă", spunea Poenaru, în 2020, despre negocierile cu Becali privind preluarea FCSB-ului.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele