Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Ilie Poenaru i-a răspuns lui MM Stoica. ”Dacă e să vorbim de arbitraj, suntem foarte frustraţi de arbitraj de etape bune”

UTA Arad Publicat de Daian Cutu pe 20 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/20894411/1/dica-2.jpg

FCSB a remizat miercuri, în deplasare, scor 2-2, cu echipa UTA Arad, într-un meci din grupa B a Cupei României Betano, în care arădenii au condus cu 1-0 şi bucureştenii cu 2-1, aceştia din urmă primind gol în minutul 90+6. La meci s-au acordat patru cartonaşe roşii.

Gazdele au deschis scorul prin Pop, în minutul 8. FCSB a înscris apoi prin Radunovic ’22 şi Radaslavescu ’47, însă pe final, în minutul 90+6, UTA Arad a egalat prin Postolachi.

Mihai Stoica a criticat maniera de arbitraj a centralului Adrian Cojocaru. Replica a venit de la antrenorul celor de la UTA, Ilie Poenaru l-a contrazis pe oficialul celor de la FCSB.

“Îl ştim pe Mihai, el tot timpul… E normal să-şi apere echipa, dar sunt justificate cartonaşele pe care le-au primit. Ok, poate se gândeşte că şi noi ar fi trebuit să primim mult mai mult, dar trebuie să-i aduc aminte că au mai avut un roşu la Radunovic, la Stahl în prima repriză, în zona laterală.

Trebuia să mai primească un al doilea galben, în zona centrală, la Popescu, când îi dă cu mâna în faţă, dar până la urmă noi degeaba vorbim, atât eu, cât şi Meme, pentru că arbitrii, din ce observ, ei mereu au alt regulament când vrei să le ceri o explicaţie sau când vrei să vorbeşti cu ei. Tot timpul găsesc alt răspuns, au un alt răspuns la toate deciziile pe care le iau.

Dacă e să vorbim de arbitraj, suntem foarte frustraţi de arbitraj de etape bune. Greşelile de arbitraj ne fac să pierdem puncte pentru că ei nu sunt ceea ce trebuie. O spun şi îmi asum: cred că arbitrajele sunt mult mai slabe decât campionatul trecut, la multe meciuri. Şi de când cu acest VAR, stăm minute bune fără să jucăm, ni l-am dorit atât de mult încât vedem că păcătuim mai mult cu acest VAR. N-avem ce face, mergem înainte”,
a spus Poenaru, pentru Sport Total FM.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele