adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO ǀ Preliminarii EURO 2024: Luxemburg – Portugalia 0-6. Ronaldo a marcat o dublă. Anglia – Ucraina 2-0. VEZI AICI rezultatele complete înregistrate duminică VIDEO ǀ Preliminarii EURO 2024: Luxemburg – Portugalia 0-6. Ronaldo a marcat o dublă. Anglia – Ucraina 2-0. VEZI AICI rezultatele complete înregistrate duminică
Câte bilete s-au vândut pentru România - Belarus, de pe Arena Naţională Câte bilete s-au vândut pentru România - Belarus, de pe Arena Naţională
VIDEO | Radu Petrescu, decizie fermă! I-a acordat cartonaş galben pentru simulare lui Cristiano Ronaldo. Lusitanul a râs ironic în faţa centralului VIDEO | Radu Petrescu, decizie fermă! I-a acordat cartonaş galben pentru simulare lui Cristiano Ronaldo. Lusitanul a râs ironic în faţa centralului
Incidente la un meci din Turcia. Oficiali şi jucători i-au atacat pe arbitri Incidente la un meci din Turcia. Oficiali şi jucători i-au atacat pe arbitri
Basarab Panduru pune la zid un jucător al naţionalei după meciul cu Andorra: ”Încearcă să dea cu călcâiul. Bătaie de joc!” Basarab Panduru pune la zid un jucător al naţionalei după meciul cu Andorra: ”Încearcă să dea cu călcâiul. Bătaie de joc!”
VIDEO | Cristiano Ronaldo a ajuns la 121 de goluri pentru naţionala Portugaliei. A fost ajutat şi de noroc în meciul cu Luxemburg VIDEO | Cristiano Ronaldo a ajuns la 121 de goluri pentru naţionala Portugaliei. A fost ajutat şi de noroc în meciul cu Luxemburg

Ilie Poenaru şi-a dat acordul pentru a semna cu FCSB: ”Recunosc!”

FCSB Publicat pe 7 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21046254/1/rapid-bucuresti-uta-arad-superliga-superbet-20-08-2022.jpg

Ilie Poenaru este liber de contract, după ce a plecat de la UTA Arad. Antrenorul nu a reuşit să redreseze echipa arădeană, astfel că drumurile dintre cele două părţi s-au separat. 

El s-a remercat la Academica Clinceni, iar în acest moment recunoaşte că este în anumite discuţii cu echipe pentru a reveni pe banca tehnică. 

Poenaru a fost suspendat de Comisia de Disciplină din cadrul FRF pentru că a dat indicaţii de la marginea terenului şi s-a comportat ca un antrenor principal, deoarece nu are licenţa PRO. 

În cazul în care va prelua o echipă, Poenaru va trebui să stea în tribune la primele 4 meciuri, dar antrenorul crede că poate scăpa de această suspendare. 

Poenaru a fost întrebat şi dacă ar dori să meargă la FCSB şi recunoaşte că echipa are un lot tentant. Echipa lui Becali nu are antrenor cu licenţa PRO, după ce Leo Strizu şi-a dat demisia. 

”Recunosc!”

”Sunt ceva discuţii, dar aşteptăm să vedem după ce răspuns voi primi de la comisie în legătură cu suspendarea pe care o am. Sunt la fel ca toţi ceilalţi, 4 etape. Motivarea dânşilor a fost că am dat indicaţii de la marginea terenului şi m-am comportat ca un antrenor principal. Într-adevăr, am dat indicaţii, dar m-am comportat ca un antrenor secund, ceea ce scrie la ROAF. 

Pentru asta am fost suspendat şi amendat. Am fost în persoană la comisie şi le-am spus că nu pot da o sancţiune unui om care se comportă într-un anumit fel pentru că fiecare are starea lui. Vedem şi în Europa nişte secunzi care sunt mai vulcanici decât principalii. Eu sper să nu stau primele 4 meciuri în tribună pentru că motivarea mea a fost cât se poate de realistă, de concretă. Am fost băgat în aceeaşi oală cu toţi, iar eu nu trebuia să fac parte din acea categorie.

Eu am Facultatea de Sport, carnetul de antrenor, am şi licenţa B, şi licenţa A. Mie doar licenţa Pro îmi lipseşte. Toate sunt făcute la noi la şcoală, nu în Moldova.

FCSB e tentantă prin prisma lotului pe care îl are. Eu îţi garantez că orice antrenor din România îşi doreşte să antreneze acel lot. Vorbesc strict de jucători, de echipă, la asta mă refer.

Ţi-ar plăcea să antrenezi pentru că e foarte uşor de lucrat cu ei, e poate cel mai bun lot din România ţinând cont şi de vârsta pe care o au. Recunosc, mi-aş dori să antrenez un lot ca al FCSB-ului”, a mai spus Ilie Poenaru.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele