Ultima oră
Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti” Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti”
Un fan al echipei Aston Villa a suferit un stop cardiac la meciul cu Olympiakos Un fan al echipei Aston Villa a suferit un stop cardiac la meciul cu Olympiakos
Sportivilor ucraineni li s-a spus să evite orice contacte cu ruşii la Jocurile Olimpice de la Paris Sportivilor ucraineni li s-a spus să evite orice contacte cu ruşii la Jocurile Olimpice de la Paris
Marea greşeală a lui Ianis Hagi, care ar putea să îl coste locul de la EURO 2024. "Nu ştiu de cine a fost sfătuit"
Marea greşeală a lui Ianis Hagi, care ar putea să îl coste locul de la EURO 2024. "Nu ştiu de cine a fost sfătuit"
O nouă suspendare pentru Sandro Tonali, după ce a încălcat regulile privind pariurile O nouă suspendare pentru Sandro Tonali, după ce a încălcat regulile privind pariurile
Reeditare a finalei de anul trecut la Madrid Open! Sabalenka şi Swiatek se înfruntă în ultimul act Reeditare a finalei de anul trecut la Madrid Open! Sabalenka şi Swiatek se înfruntă în ultimul act

Ilie Poenaru, supărat, după remiza cu Astra. Mesaj pentru Eugen Neagoe. ”Dacă luam toate cele trei puncte, clar îi scoteam total din această luptă”

Academica Clinceni Publicat de Daian Cutu pe 27 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38232/20020192/1/poe.png

Academica Clinceni şi Astra Giurgiu au terminat la egalitate, scor 1-1, într-un meci foarte importat în economia play-off-ului. Pe un teren greu, cu bucăţi de gazon lipsă pe porţiuni importante, gazdele au controlat prima repriză, când au marcat prin Adi Popa, dar astralii au replicat în actul secund, prin bosniacul Krpic, aflat la primul gol în Casa Liga 1.

La finalul partidei, Ilie Poenaru a declarat că este nemulţumit de rezultat, deoarece formaţia sa a pierdut două puncte foarte importante în lupta pentru play-off.

”Dacă ei ne conduceau şi egalam, poate eram mulţumit, dar aşa în contextul în care am condus noi e clar că nu sunt mulţumit. Nu avem voie să luăm acest gol, o greşeală foarte mare.

Dacă luam toate cele trei puncte, clar îi scoteam total din această luptă, dar acum încă se joacă şi pentru noi. Este o presiune mare în acest moment, o presiune care se vede, a locului în clasament. Avem jucători care poate nu gestionează această presiune şi aici trebuie să lucrăm puţin” a spus tehnicianul ilfovenilor.

Poenaru a avut câteva cuvinte şi pentru Eugen Neagoe, care a criticat modul de joc al celor de la Clinceni.

”Nu ştiu care dese întreruperi, pentru că noi am vrut să câştigăm meciul şi nu am tras de timp, pentru că noi nu ne mulţumeam cu acest rezultat”, a conchis Poenaru.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri