Ultima oră
VIDEO | Bayern încheie ”în genunchi” sezonul! Bavarezii au ratat şi locul 2. Leverkusen termină Bundesliga fără eşec VIDEO | Bayern încheie ”în genunchi” sezonul! Bavarezii au ratat şi locul 2. Leverkusen termină Bundesliga fără eşec
Gabriela Ruse, eliminată în semifinale la Paris Gabriela Ruse, eliminată în semifinale la Paris
Max Verstappen, în pole position la Emilia Romagna Grand Prix Max Verstappen, în pole position la Emilia Romagna Grand Prix
Ceahlăul, la un pas de desfiinţare? Anunţul sponsorului principal Ceahlăul, la un pas de desfiinţare? Anunţul sponsorului principal
Jucătorii de la Csikszereda au primă pentru promovarea în Superligă Jucătorii de la Csikszereda au primă pentru promovarea în Superligă
Handbal masculin | Deţinătoarea Cupei României, CSM Constanţa, se califică în finala competiţiei din 2024

Handbal masculin | Deţinătoarea Cupei României, CSM Constanţa, se califică în finala competiţiei din 2024

Ilkay Gundogan s-a decis chiar înaintea finalei Champions League! Unde va juca mijlocaşul german din sezonul viitor

Manchester City Publicat de Ovidiu Neacşu pe 10 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38269/21222912/1/profimedia-0782468126.jpg

Ilkay Gundogan s-a decis înaintea finalei de Champions League la ce echipă va juca din sezonul viitor. 

Finala UEFA Champions League cu Inter va reprezenta ultimul meci a lui Gundogan în tricoul lui Manchester City, care îi va părăsi pe ”cetăţeni” şi va semna ca jucător liber de contract cu FC Barcelona, anunţă Mundo Deportivo.

Mijlocaşul de 32 de ani va semna pe trei ani cu gruparea catalană, după ce a refuzat ofertele de prelungire făcute de formaţia antrenată de Pep Guardiola.

Anunţul oficial al mutării va fi făcut la scurt timp după finala UEFA Champions League, programată astăzi, de la ora 22:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro.

Gundogan a venit la Manchester City în vara lui 2016 de la Borussia Dortmund şi a reuşit să cucerească altături de ”cetăţeni” cinci trofee Premier League, două Cupe ale Angliei, patru Cupe ale Ligii şi două Supercupe ale Angliei.

  • Germanul a fost fantastic în acest sezon, în care a reuşit 11 goluri şi 7 assist-uri în 50 de meciuri
  • Ilkay Gundogan este cotat la 25 de milioane de euro, conform site-ului de specialitate Transfermark.com

Joshua Kimmich forţează mutarea la Barcelona după modelul Robert Lewandowski

Joshua Kimmich forţează mutarea la Barcelona, chiar dacă Bayern nu e dispusă să îl cedeze.

Joshua Kimmich este unul dintre jucătorii pe care Xavi îi doreşte, iar neamţul este încântat de ideea de a se alătura clubului catalan şi e dispus să părăsească echipa alături de care a câştigat 19 trofee, dintre care trofeul Champions League şi de 7 ori Bundesliga.

Şefii bavarezilor nu vor să audă despre plecare închizătorului de 28 de ani, dar Kimmich îşi doreşte să ajungă la echipa din Spania şi va forţa transferul în acestă vară, informează Mundo Deportivo.

Un caz asemănător s-a întâmplat vara trecută, atunci când Robert Lewandowski nu a fost lăsat iniţial să părăsească clubul, dar polonezul anunţase dinainte că va merge la Barcelona şi nu s-a prezentat la antrenamentele bavarezilor. Aceştia l-au cedat într-un final în schimbul sumei de 45 de milioane de euro.

mail-share icon Email
viewscnt

Manchester City

Ultimele articole Toate articolele