Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

”Îmi cer scuze în nume personal şi al clubului”. Patronul de la CFR, poziţie fermă despre incidentele de la meciul cu Farul

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 29 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21212490/1/hagi-petrescu.png

CFR Cluj a pierdut pe propriul teren, scor 1-2, meciul din ultima etapă a play-off-ului, cu campioana Farul Constanţa, dar s-a calificat pentru barajul care asigură prezenţa în Conference League.

A fost un meci pe care Dan Petrescu l-a trăit la cote înalte şi a fost în multe momente agitat. Acesta a avut un schimb de replici la final cu Gică Hagi.

Scenele cu Petrescu au continuat, antrenorul fostei campioane a fost foarte agitat şi chiar a înjurat, fiind cu greu calmat. Patronul lui CFR, Nelu Varga şi-a cerut scuze în nume personal, dar şi în al clubului, pentru acest episod.

Varga a dat asigurări că astfel de episoade nu se vor mai repeta în viitor.

 

”Îmi cer scuze în nume personal şi al clubului CFR Cluj petru incidentele de aseară. Nu aceasta este imaginea CFR Cluj. Indiferent de presiune, trebuie întotdeauna să ne respectăm blazonul. Felicit echipa Farul Constanţa pentru titlul de campioană şi pentru modul în care a jucat aseară la Cluj.

Acesta este drumul. Aceasta este calea, calea fotbalului, calea corectitudinii sportive cu orice preţ. Dacă ne abatem de la ea, pierdem şi esenţa fotbalului, esenţa unui club precum CFR Cluj. Ne pierdem identitatea, ceea ce este infinit mai grav decât un rezultat sau un campionat ratat.

Vă asigur că, atât timp cât voi fi eu patron, nu veţi mai vedea asemenea scene la CFR, indiferent de cât am fi de supăraţi, indiferent dacă am avut dreptate sau nu. Trebuie să producem fotbal, nu frustrări. Forţa CFR Cluj!”
a spus finanţatorul ardelenilor, pentru Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele