Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!

”Îmi doresc să evoluez în Champions League”. Noul transfer al Universităţii Craiova are ambiţii mari

CS Universitatea Craiova Publicat de Daian Cutu pe 25 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20994420/1/ndong.jpg

Clubul Universitatea Craiova a anunţat, miercuri, că a obţinut serviiciile fotbalistului Basilio Ndong din Guineea Ecuatorială.

Fundaşul stânga s-a format la formaţia Cano Sport în ţara natală şi a mai evoluat în trecut la echipe precum FC Shkupi, KVC Westerlo şi ultima oară la IK Start.

Ndong are a dezvăluit de ce a ales să vină în Bănie şi a dezvăluit că cel mai mare vis al său este să evolueze în Champions League.

”Universitatea Craiova este un club mare, iar aceasta este o decizie importantă pentru mine. După cum am spus, m-am simţit foarte bine la Start, dar în fotbal trebuie să faci anumite alegeri.

Eu am citit despre istoria acestui club şi aceasta a fost cauza principală pentru care am vrut să vin să joc aici şi să dau tot ce am mai bun pentru echipă. Consider că acest club este cel mai bun din România. Mie nu îmi place să vorbesc despre mine, dar toţi colegii şi antrenorii pe care i-am avut alături la celelalte echipe au spus că sunt puternic din punct de vedere fizic şi extrem de iute, să pot ajuta echipa. Sunt foarte fericit pentru că toţi m-au primit bine, de la colegii mei şi până staff-ul tehnic. Personal, îmi doresc să evoluez în UEFA Champions League. Doamne ajută ca în anul acesta sau în următorul să jucăm în grupele competiţiei europene şi să câştigăm trofee cu Craiova.

Condiţiile de antrenament pe care le avem aici sunt foarte bune. La echipa pentru care am evoluat înainte să vin aici ne-am pregătit pe teren cu gazon sintetic. Toate terenurile din Norvegia sunt artificiale. Când am ajuns aici am observat din prima că avem condiţii superbe, mult mai bune decât în Norvegia. Campionatul de fotbal din România mi se pare bun şi extrem de echilibrat. De la an la an, fotbalul a progresat şi asta este un lucru foarte bun pentru ţară şi campionat. Sunt aici să ajut echipa şi să dau tot ce am eu mai bun. Vă mulţumesc tuturor pentru modul în care am fost primit şi hai Craiova”
, a declarat Ndong, pentru la prezentarea oficială.

mail-share icon Email
viewscnt