Ultima oră
Florin Maxim vrea ca elevii săi să joace pentru fani. ”Tribuna e dornică şi vrea să vadă spectacol” Florin Maxim vrea ca elevii săi să joace pentru fani. ”Tribuna e dornică şi vrea să vadă spectacol”
Luis Rubiales neagă faptul că la Federaţia Spaniolă de Fotbal s-ar fi comis nereguli Luis Rubiales neagă faptul că la Federaţia Spaniolă de Fotbal s-ar fi comis nereguli
VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
VIDEO | ”Spiritul şi atitudinea sunt importante”. Bogdan Andone reuşeşte un miracol la Botoşani VIDEO | ”Spiritul şi atitudinea sunt importante”. Bogdan Andone reuşeşte un miracol la Botoşani
Alexandru Musi, anunţ despre revenirea la FCSB. ”Eu vreau să joc, atâta tot” Alexandru Musi, anunţ despre revenirea la FCSB. ”Eu vreau să joc, atâta tot”
VIDEO | Laszlo Balint are un final de sezon complicat. ”Ne pare foarte rău că i-am supărat pe suporteri” VIDEO | Laszlo Balint are un final de sezon complicat. ”Ne pare foarte rău că i-am supărat pe suporteri”

”Îmi doresc să iau un proiect de la 0 cu obiective clare”. Gabi Manu, contactat de o formaţie din Superliga

Petrolul Ploiești Publicat de Daian Cutu pe 4 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/21547879/1/manu.png

Gabi Manu (42 de ani) a dezvăluit că a fost contactat recent de o formaţie din Superliga. Tehnicianul a fost sunat de preşedintele Petrolului, Marian Copilu, care căuta o soluţie după plecarea lui Florin Pîrvu la FC Voluntari.

Manu a fost şi secund al lui Laurenţiu Reghecampf în Emiratele Arabe Unite, la Al Wasl.

"Am fost sunat de Marian Copilu, cu care am o relaţie excelentă şi am negociat preluarea echipei Petrolul, însă cu tot respectul pentru suflarea petrolistă, pe care o apreciez enorm, nu aveam cum sa preiau o echipă de talia Petrolului doar pentru două luni.

Îmi doresc să iau un proiect de la 0 cu obiective clare şi cu o strategie corectă pe termen mediu şi lung.

După promovarea în Liga 2 cu CS Tunari am mai fost contactat de echipe de Liga 2, care din păcate nu aveau drept de promovare, şi am fost nevoit să refuz pentru că am nevoie de provocări, de obiective de îndeplinit.

Acum aştept să se termine sezonul şi, dacă voi fi contactat de orice echipă, bineînţeles că voi discuta, dacă se doreşte performanţă", a dezvălui Manu.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri