Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

”Îmi pare rău”. Klopp nu îşi explică eşecul la scor cu Wolverhampton

Liverpool Publicat de Daian Cutu pe 4 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38271/21006131/1/profimedia-0712526471.jpg

Sezonul dezastruos al lui Liverpool a continuat sâmbătă, în direct la Prima Sport 2, când "cormoranii" au plecat umiliţi de pe terenul lui Wolves, scor 0-3!

Jurgen Klopp a avut un discurs resemnat la finalul partidei şi a ţinut să îşi exprime regretele către fani, pentru jocul prestat de elevii săi.

”Au fost două goluri pe care nu trebuia să le luăm niciodată. E doar vina noastră, trebuia să ne fi apărat mai bine, am fost pasivi. Nu pot găsi o explicaţie, nu există scuze.

Eram conduşi 0-2, dar am reuşit să revenim în joc. Aproximativ 45 de minute am jucat bine, dar nu am marcat. Asta spune totul.

Trebuia să fim mai concentraţi în primul sfert de oră. Din nou o spun, nu pot găsi o explicaţie, dar acele 15 minute nu au voie să se întâmple. Trebuie să schimbăm ceva şi o vom face de la următorul meci.

Pentru primele 15 minute nu am nicio explicaţie, îmi pare rău”
, a spus Klopp, la finele partidei.

Cu dodar 29 de puncte din 20 de etape, Liverpool rămâne pe un ruşinos loc al zecelea, la 12 puncte de retrogradare şi la 21 de puncte de liderul Arsenal. Etapa viitoare se joacă Liverpool - Everton şi Southampton - Wolves.

mail-share icon Email
viewscnt

Liverpool

Ultimele articole Toate articolele