Ultima oră
Costel Gâlcă l-a revitalizat pe Andrei Ivan, iar fostul antrenor al Craiovei nu s-a abţinut: ”Asta e cartea de vizită!”

Costel Gâlcă l-a revitalizat pe Andrei Ivan, iar fostul antrenor al Craiovei nu s-a abţinut: ”Asta e cartea de vizită!”
Elias Charalambous a anunţat echipa unde vrea să antreneze: ”Am câştigat titlul de campion, aş merge!”

Elias Charalambous a anunţat echipa unde vrea să antreneze: ”Am câştigat titlul de campion, aş merge!”
Box | Saul "Canelo" Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie Box | Saul "Canelo" Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie
Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls
Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd” Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd”
Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru  Al Nassr

Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru Al Nassr

Impresarul lui Pigliacelli, despre viitorul portarului italian: "Mă aştept să primească oferte!"

Superliga Publicat pe 18 iun 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20251631/1/pig.jpg


Impresarul lui Mirko Pigliacelli (27 de ani) recunoaşte că aşteaptă oferte pe numele portarului pe care Mihai Rotaru a decis să-l treacă pe plan secund la CS U Craiova odată cu transferul lui David Lazar.
 
Integralist în sezonul 2020/2021, în care a jucat în toate cele 47 de meciuri, Pigliacelli mai are un an de contract cu echipa din Bănie, la care a ajuns acum trei stagiuni, iar Rotaru vrea să obţină în schimbul său o sumă cât mai apropiată de un milion de euro, atât cât l-a costat întreaga afacere Pigliacelli, cu tot cu transferul şi salariile plătite.
 
În acelaşi timp, omul care-i reprezintă interesele portarului italian încearcă să aducă o ofertă pe numele lui Pigliacelli:
 
"Mirko este în România de trei ani şi a fost desemnat cel mai bun portar din România, la fel ca acum trei ani. Vorbim despre un portar de calibru internaţional. Are peste 100 de meciuri în prima ligă şi a stabilit un record. Este portarul străin cu cele mai multe meciuri consecutive. Are experienţă şi mă aştept să primească oferte şi să existe interes. Apoi vom discuta cu Craiova", a declarat impresarul italian Danilo Caravello, pentru tuttomercatoweb.com.
 
Cotat 1,5 milioane de euro, Mirko Pigliacelli a părăsit fotbalul italian în 2018, când Craiova mai întâi l-a împrumutat, apoi l-a cumpărat definitiv de la Pro Vercelli, cu 300.000 de euro.
 
De altfel, Pigliacelli a vorbit deschis despre situaţia sa înainte ca David Lazar să semneze cu CS U Craiova: ”Eu am contract aici, am înţeles că a semnat deja un portar. Deja a semnat, asta e, n-am ce să fac, nu e decizia mea. Nu mi-am dorit să plec niciodată, dar dacă vine un alt portar… dacă aşa e, dacă nu e aşa, vorbim degeaba. Dacă e luat, poate cineva nu mai are încredere în mine, dar eu am mare încredere în Craiova, nu mi-am dorit niciodată să plec", spunea peninsularul.
 
În iarnă, impresarul italian a depus eforturi pentru a face rost de o ofertă concretă pentru jucătorul pe care-l reprezintă, Reggiana, Vicenza şi Pordenone arătându-se, la acea vreme, interesate de aducerea lui Mirko.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele