Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Impresarul lui Pogba rupe tăcerea după ce francezul a fost prins dopat: ”Nu a vrut niciodată!”

Juventus Publicat pe 12 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38290/21312729/1/pogba.jpg

Pogba nu a avut nicio intenţie de a încălca regulile, afirmă impresara jucătorului

Rafaela Pimenta, agenta şi avocata lui Paul Pogba, a reacţionat la RMC Sport la suspendarea provizorie a jucătorului de către agenţia antidoping italiană, în urma unui test pozitiv la testosteron, pe 20 august, după meciul din Serie A dintre Juventus şi Udinese. Aceasta afirmă că mijlocaşul francez nu a avut nicio intenţie de a încălca regulile.

Aşteptăm analiza eşantionului B şi nu putem avea o părere clară înainte de rezultate. Ceea ce este sigur este că Paul Pogba nu a vrut niciodată să încalce vreo regulă”, a afirmat Rafaela Pimenta.

Depistat pozitiv la testosteron de către agenţia antidoping italiană, jucătorul echipei Juventus are la dispoziţie trei zile pentru a furniza un al doilea eşantion.

Dacă şi acesta va fi pozitiv la testosteron, el ar putea fi suspendat pentru o perioadă de până la patru ani.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Juventus

Ultimele articole Toate articolele