Ultima oră
Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol
VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA
S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor
Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult” Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult”
Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor
"Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca "Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca

“În 4-5 luni sper să fiu bun de joc”. Accidentare gravă suferită de Iustin Răducan

Petrolul Ploiești Publicat de Daian Cutu pe 15 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/21592843/1/raducan.jpg

Petrolul Ploieşti a anunţat că Iustin Răducan a suferit o ruptură de ligamente la meciul din deplasare cu Poli Iaşi, din ultima etapă a play-out-ului Superligii.

Intrat pe teren în minutul 85, Iustin Răducan s-a accidentat la genunchiul stâng, la o acţiune în suprafaţa de pedeapsă a adversarilor.

“Este vorba despre o ruptură a ligamentelor şi va fi nevoie de o intervenţie chirurgicală, oe care o voi efectua zilele următoare. În 4-5 luni sper să fiu bun de joc”, a declarat fotbalistul.

În această vară, Iustin Răducan va susţine examenul de Bacalaureat şi pe cel de admitere la UNEFS.

Tatăl jucătorului, Narcis Rădcan a postat un mesaj de susţinere pe Facebook.

“Abia acum ai primit "botezul" fotbalului cu adevărat, Iustin Răducan. Energia ta va topi rapid perioada de refacere, n-am nicio îndoială. Vei fi mai bun din toate punctele de vedere după această experienţă. În plus, îmi doresc la primul meci după revenire să stau de vorbă cu un absolvent de bacalaureat şi proaspăt student în ştiinţele sportului, nu doar cu un tânăr fotbalist de Superligă”.

Petrolul Ploieşti a fost învinsă cu 2-0 de Poli Iaşi şi a terminat play-out-ul pe locul cinci.

mail-share icon Email
viewscnt