Ultima oră
VIDEO | Metz - Lyon 1-2. Ladislau Boloni are o situaţie tot mai dificilă în clasament VIDEO | Metz - Lyon 1-2. Ladislau Boloni are o situaţie tot mai dificilă în clasament
VIDEO | Bologna - Verona 2-0. Gazdele urcă pe 4 în Serie A! VIDEO | Bologna - Verona 2-0. Gazdele urcă pe 4 în Serie A!
VIDEO | Leverkusen - Mainz 2-1. Liderul din Bundesliga trece cu bine peste un meci complicat VIDEO | Leverkusen - Mainz 2-1. Liderul din Bundesliga trece cu bine peste un meci complicat
EXCLUSIV | Vasile Miriuţă nu este impresionat de baza celor de la FCSB! "Eu le-am văzut astea în '98" EXCLUSIV | Vasile Miriuţă nu este impresionat de baza celor de la FCSB! "Eu le-am văzut astea în '98"
VIDEO | Sub bagheta lui Adi Mutu, CFR arată excelent. ”La statistică stăm bine, dar să dăm continuitate”
VIDEO | Sub bagheta lui Adi Mutu, CFR arată excelent. ”La statistică stăm bine, dar să dăm continuitate”
VIDEO | ”Am avut 30 de minute bune”. Zeljko Kopic vede partea bună din eşecul cu CFR VIDEO | ”Am avut 30 de minute bune”. Zeljko Kopic vede partea bună din eşecul cu CFR

În afară de un atacant, Gigi Becali a dezvăluit pe cine mai vrea să aducă la FCSB. ”Un fel de Nistor, care să fie mai tânăr”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 1 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21406024/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020-1.jpg

Gigi Becali pregăteşte o campanie consistentă la FCSB. Pe lângă un atacant, omul de afaceri vrea să aducă un mijlocaş central, pe profilul lui Dan Nistor, fotbalist ce impresionează la Universitatea Cluj.

"Pe lângă un atacant, mai vreau un 'optar'. Eu nu spun că Ovidiu Popescu şi Djokovic nu sunt jucători buni, dar mai vreau un Olaru, însă e greu să găseşti...

Probabil va fi din străinătate, acum nu ştiu exact cine. Din România nici nu ai pe cine să iei.

Vreau un fel de Cicâldău. Bine, pe Cicâldău e greu să-l iei. Dar ca idee... Sau uite, un fel de Nistor, care să fie mai tânăr şi să alerge mai mult", a explicat Becali, pentru cei dela GSP.ro.

E gata! Becali îşi scoate la vânzare starul de la FCSB: ”E pericol cu el!”

 

Pentru o sumă corectă, Gigi Becali ar fi dispus să se despartă de Florinel Coman. Omul de afaceri a vorbit recent despre jucătorul lui. 

În trecut, Florinel Coman a fost aproape de un transfer în afară. Becali nu a acceptat suma, iar în perioada care a urmat, jucătorul a fost mai mult accidentat.

Becali a remarcat forma bună prin care trece jucătorul de la FCSB. Omul de afaceri susţine că Florinel Coman este periculos la orice fază. 

”(n.r. Mai poate opri ceva transferul lui Florinel Coman?) Florinel Coman… Eu am am observat ceva la el. Pe lângă faptul că driblează, el şi când pierde mingea are o mişcare prin care îi ia faţa adversarului în faţa căruia a pierdut mingea.

Mă refer la forţă aici, are forţă. Rămâne mingea la el, orice minge pe care o pierde o recuperează tot el. Asta e foarte important. Orice fază care se apropie de el e pericol”, a declarat Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, la ProSport.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele