Ultima oră
Apar deja primele regrete după ce Adrian Mutu a preluat-o pe CFR: ”Cu Mandorlini jucau un fotbal mult mai frumos! Aşa joacă echipele lui!”  | VIDEO EXCLUSIV

Apar deja primele regrete după ce Adrian Mutu a preluat-o pe CFR: ”Cu Mandorlini jucau un fotbal mult mai frumos! Aşa joacă echipele lui!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Alex Pop a explicat eurogolul înscris celor de la CFR. ”Îţi intră o singură dată la 100 de execuţii” VIDEO | Alex Pop a explicat eurogolul înscris celor de la CFR. ”Îţi intră o singură dată la 100 de execuţii”
Haaland a marcat cinci goluri şi a calificat-o pe Manchester City în sferturile de finală ale Cupei Ligii Angliei Haaland a marcat cinci goluri şi a calificat-o pe Manchester City în sferturile de finală ale Cupei Ligii Angliei
VIDEO | ”Am dominat jocul”. Dorinel Munteanu a fost suplinit cu brio VIDEO | ”Am dominat jocul”. Dorinel Munteanu a fost suplinit cu brio
VIDEO | Adi Mutu nu îşi înţelege finalul de meci cu Oţelul. ”Sunt supărat pe cum am gestionat ultimele minute” VIDEO | Adi Mutu nu îşi înţelege finalul de meci cu Oţelul. ”Sunt supărat pe cum am gestionat ultimele minute”
VIDEO | ”O echipă matură nu trebuia să primească gol”. Ciprian Deac şi-a exprimat public dezamăgirea VIDEO | ”O echipă matură nu trebuia să primească gol”. Ciprian Deac şi-a exprimat public dezamăgirea

”În caz de eşec va veni falimentul”. Ionuţ Chirilă a fost în discuţii cu Dinamo. ”Câinii” au ales însă alt antrenor

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 2 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21407374/1/chirila.jpg

Noul antrenor al echipei Dinamo, Zeljko Kopic, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că nu este magician, dar îi poate asigura pe fanii dinamovişti că va da totul pentru a readuce succesul la formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare şi pentru a reuşi menţinerea în Superligă.

Ionuţ Chirilă a fost una din variantele pentru a-l înlocui pe Ovidiu Burcă, însă, în cele din urmă conducerea ”câinilor” l-a preferat pe croat.

Chirilă a tras un semnal de alarmă şi a punctat că este nevoie de reviriment.

"Eu nu ştiu ce antrenori au fost pe listă, eu ştiu ce am vorbit cu acţionarii lui Dinamo, le-am prezentat proiectul prin care Dinamo să iasă din criza în care este de zece ani.

Am vorbit cu amândoi, cu domnul Nicolescu şi domnul Voicu. Dinamo este ca un ascensor, tot coboară şi nu se mai opreşte. Unde să ajungă mai jos, sub Botoşani?

Nu-l cunosc pe Zeljko Kopic, îi urez succes, dar va avea o misiune grea. Jocul lui Dinamo va fi cel mai bun test pentru el.

Dinamo trebuie să fie extrem de atentă cu managementul tehnic, nu este cale de mijloc, în caz de eşec va veni falimentul fotbalistic şi financiar.

Sunt mulţi antrenori străini? Continuă în România lipsa criteriilor de competenţă, s-au dat multe lovituri de imagine",
a declarat Chirilă pentru iAMSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele