Ultima oră
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”
Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona” Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona”
OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni
Bomba momentului în fotbalul mondial! Zidane şi încă un mega star francez vin la pachet din vară la unul dintre cele mai puternice cluburi din istorie

Bomba momentului în fotbalul mondial! Zidane şi încă un mega star francez vin la pachet din vară la unul dintre cele mai puternice cluburi din istorie
Presa bască a reacţionat după evoluţiile lui Ianis Hagi la naţională: „În scădere în ultimele luni” Presa bască a reacţionat după evoluţiile lui Ianis Hagi la naţională: „În scădere în ultimele luni”
VIDEO | Grigor Dimitrov îl răpune pe Carlos Alcaraz în sferturile de finală ale turneului de la Miami VIDEO | Grigor Dimitrov îl răpune pe Carlos Alcaraz în sferturile de finală ale turneului de la Miami

”În fotbal nu se ştie niciodată”. Reacţia lui Nedelcearu, cu privire la posibilitatea de a juca la FCSB

Stranieri Publicat de Daian Cutu pe 7 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20732306/1/nedelcearu.jpg

Ionuţ Nedelcearu (26 de ani) a retrogradat cu Crotone în Serie C şi îşi caută un nou club. MM Stoica, team managerul celor de la FCSB a dezvăluit recent că îl apreciează pe fundaşul central, ce a îmbrăcat tricoul lui Dinamo.

Deşi vrea să rămână în străinătate, Nedelcearu nu refuză ideea de a ajunge la FCSB, echipă ce are nevoie de întăriri în centrul defensivei.

”Am citit, am văzut declaraţia. Îi mulţumesc că mă apreciază, că se gândeşte la mine, dar e puţin departe FCSB de mine. Nu doar pentru că este această rivalitate, dar obiectivul meu este să rămân afară, nu aş dori să mă întorc în România deocamdată.

Însă în fotbal nu se ştie niciodată, dacă nu găsesc ceva bun, nu pot spune nu, să închid orice uşă. Nu ar fi deloc uşor, dar nu mă gândesc la asta. Nu vreau să mă gândesc la Steaua (n.r.- FCSB).

Deja au început să se mişte lucrurile pe piaţa transferurile şi aş vrea să-mi găsesc o echipă cât de curând, să am puţin timp de acomodare. Aş vrea să rămân în Italia pentru că mi-a plăcut totul acolo”,
a spus Nedelcearu, pentru DigiSport.

Nu a prins convocarea

Ionuţ Nedelcearu obişnuia să fie titular în apărarea României, împreună cu Vlad Chiricheş, dar de această dată nu a fost selectat pentru partidele din Nations League. Jucătorul lui Crotone, echipă cu care a retrogradat din Serie B, la finalul sezonul recent încheiat, nu s-a aflat în cea mai bună formă a lui.

Fundaşul central în vârstă de 26 de ani recunoaşte că decizia lui Edi Iordănescu, de a nu-l include în lotul ”tricolorilor” este justificată. Acesta îşi doreşte să facă pasul înspre altă echipă şi să reintre în circuitul naţionalei.

”Regret foarte mult (n.r. că nu a fost convocat), orice jucător îşi doreşte să fie la echipa naţională, să ajute, însă am înţeles că nu a fost un sezon bun pentru mine, sunt de acord cu decizia lui Mister.

Sper să îmi găsesc o echipă bună şi din toamnă să revin la echipa naţională. Trebuie să avem încredere în Mister, în echipă, chiar dacă am pierdut, fiindcă dacă acum doar vom critica...

Ok, toată lumea acceptă ca nu a fost un meci bun, şi ei au spus asta, dar dacă noi vom veni şi mai tare cu sabia desupra lor, nu vom face nimic.

M a surprins (n.r. înfrângerea cu Muntenegru), fiindcă mă aşteptam să începem cu dreptul, dar Muntenegru a fost o echipă bună, care, din punctul meu de vedere, şi-a dorit mai mult, fiindcă din punct de vedere al calităţii, nu cred că sunt peste noi niciodată.

Eu sunt sigur că vom face un meci mare în Bosnia, părerea mea e că nu vom pierde. Şi jucătorii au declarat că nu au facut un meci bun, cu siguranţă vor avea o tresărire de orgoliu şi vor face un meci mare în Bosnia”, a declarat Ionuţ Nedelcearu, pentru Orange Sport.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele