Ultima oră
Pleacă sau rămâne la Rapid? Viorel Moldovan a dezvăluit situaţia lui Rrahmani | VIDEO EXCLUSIV Pleacă sau rămâne la Rapid? Viorel Moldovan a dezvăluit situaţia lui Rrahmani | VIDEO EXCLUSIV
Un fotbalist a ales liga secundă în detrimentul lui Dinamo Un fotbalist a ales liga secundă în detrimentul lui Dinamo
UEFA a deschis o procedură disciplinară împotriva Albaniei UEFA a deschis o procedură disciplinară împotriva Albaniei
LIVE TEXT | Serbia - Anglia 0-1! Bellingham deschide scorul LIVE TEXT | Serbia - Anglia 0-1! Bellingham deschide scorul
Slovenia - Danemarca 1-1! Rezultat surprinzător la Stuttgart Slovenia - Danemarca 1-1! Rezultat surprinzător la Stuttgart
Ovidiu Mihăilă, noul antrenor al echipei SCMU Craiova Ovidiu Mihăilă, noul antrenor al echipei SCMU Craiova

În Premier League se poate! Arbitrul VAR, dat afară din fotbalul profesionist pentru o greşeală gravă împotriva lui Arsenal

Arsenal Publicat pe 18 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38270/21022812/1/skysports-lee-mason-premier-league-6056040.jpg

Arbitrul video englez Lee Mason, care nu a reuşit să verifice în mod corespunzător un gol marcat împotriva echipei Arsenal, care ar fi trebuit să fie anulat, nu va mai arbitra în fotbalul profesionist, au anunţat, vineri, oficialii de arbitraj PGMOL.

”PGMOL poate confirma că arbitrul de asistenţă video Lee Mason a părăsit organizaţia prin acord reciproc”, a scris organizaţia.

După golul egalizator al lui Brentford cu Arsenal (1-1), în a etapa a 23-a din Premier League, Mason verificase dacă un fault a fost comis în prealabil de către un jucător de la Brentford, dar nu o posibilă poziţie de ofsaid în timpul acţiunii.

Totuşi, potrivit reluărilor, pasatorul decisiv a fost în ofsaid şi PGMOL recunoscuse a doua zi, într-un comunicat de presă, că golul ar fi trebuit anulat.

Mason, un fost arbitru central cu peste 200 de meciuri în Premier League, a fost suspendat pentru o săptămână în septembrie pentru că a anulat pe nedrept un gol care ar fi oferit victoria echipei Newcastle într-un meci împotriva celor de la Crystal Palace.

Sursa foto: Sky Sports

mail-share icon Email
viewscnt

Arsenal

Ultimele articole Toate articolele