Ultima oră
Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie

”În repriza a doua am echilibrat”. Florin Pîrvu, mulţumit de remiza cu Oţelul

Petrolul Ploiești Publicat de Daian Cutu pe 27 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/21474159/1/petrolul-ploiesti-dinamo-bucuresti-superliga-superbet-20-01-2024.jpg

Oţelul Galaţi a încheiat la egalitate pe teren propriu, 0-0, cu Petrolul Ploieşti, în etapa a 23-a din Superligă

La finalul partidei, Florin Pîrvu, a declarat că este mulţumit de punctul obţinut de Petrolul, în contextul în care adversarii au fost mai periculoşi în prima repriză.

”În repriza a doua am reuşit să echilibrăm, iar pe final puteam marca, dar cred că era un rezultat nemeritat, pentru că acest egal este echitabil.

Din păcate, am avut un plan de joc, nu am reuşit să îl punem în aplicare în prima repriză. În repriza a doua am echilibrat, am avut o posesie mai bună, am avut şi o ocazie pe final.

Işfan a intrat bine, a pus presiune, a făcut ce i-am cerut. Îi lipsesc meciurile, nu are ritm de joc, noi l-am dorit şi va intra fără probleme, la fel şi Irobiso. E un jucător pe care mă bazez, care ne poate ajuta.

Mai sunt meciuri de jucat, mai sunt puncte în joc, vom lupta până la capăt”, a spus antrenorul ploieştenilor.

Oţelul a bifat al 13-lea rezultat de egalitate şi, cu 28 de puncte se află pe locul 10. Petrolul, care a ajuns tot la a 13-a remiză stagională, a adunat 31 de puncte şi se află pe locul 8 în clasament.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri