adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO ǀ Toni Petrea nu acceptă uşor prelungirea contractului cu FCSB: ” Depinde de mai multe lucruri!” VIDEO ǀ Toni Petrea nu acceptă uşor prelungirea contractului cu FCSB: ” Depinde de mai multe lucruri!”
VIDEO | Octavian Popescu crede că gerşelile de arbitraj au făcut ca partida cu CFR să nu conteze. ”Poate dacă nu erau greşelile de arbitraj” VIDEO | Octavian Popescu crede că gerşelile de arbitraj au făcut ca partida cu CFR să nu conteze. ”Poate dacă nu erau greşelile de arbitraj”
Răzvan Marin a retrogradat alături de Cagliari în Serie B. Salernitana, la care este împrumutat Drăguşin, s-a salvat Răzvan Marin a retrogradat alături de Cagliari în Serie B. Salernitana, la care este împrumutat Drăguşin, s-a salvat
VIDEO | Deac, omul pentru care vacanţa nu există: "Când nu mai pot, las pe altul mai tânăr. Nu mai sper la echipa naţională!" VIDEO | Deac, omul pentru care vacanţa nu există: "Când nu mai pot, las pe altul mai tânăr. Nu mai sper la echipa naţională!"
Cadiz, echipa lui Florin Andone, se menţine în La Liga. Granada a retrogradat Cadiz, echipa lui Florin Andone, se menţine în La Liga. Granada a retrogradat
FC Copenhaga campioană în Danemarca, Steaua Roşie Belgrad în Serbia FC Copenhaga campioană în Danemarca, Steaua Roşie Belgrad în Serbia

Încă o lovitură pentru Barcelona. Samuel Umtiti s-a accidentat la picior şi va fi operat

Barcelona Publicat de Daian Cutu pe 17 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/20556990/1/umtiti.jpg

Jucătorul echipei FC Barcelona, Samuel Umtiti s-a accidentat la piciorul drept la antrenamentul de luni şi va fi supus unei intervenţii chirugicale.

"Samuel Umtiti a suferit în timpul antrenamentului de astăzi un traumatism la piciorul drept care i-a provocat o fractură a celui de-al cincilea metatarsian. Jucătorul va fi operat marţi", a anunţat FC Barcelona.

Durata absenţei sale va fi evaluată cu mai multă precizie după operaţie, a mai indicat Barça.

Barca a anunţat la începutul acestei luni că Umtiti a semnat un nou contract pe patru ani, cu un salariu redus, ceea ce a permis clubului catalan să înregistreze acordul noii achiziţii Ferran Torres.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele