Ultima oră
Box | Saul "Canelo" Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie Box | Saul "Canelo" Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie
Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls
Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd” Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd”
Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru  Al Nassr

Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru Al Nassr
Probleme mari la PSG! Starul a fost operat de ruptură de ligament

Probleme mari la PSG! Starul a fost operat de ruptură de ligament
VIDEO | CFR Cluj - Rapid, astăzi, de la 21:30, în direct la Prima Sport 1! Giuleştenii caută prima victorie din play-off VIDEO | CFR Cluj - Rapid, astăzi, de la 21:30, în direct la Prima Sport 1! Giuleştenii caută prima victorie din play-off

Încă o medalie pentru România la Jocurile Paralimpice de la Tokyo! Performanţa reuşită de judoka Alex Bologa

Sporturi Publicat de Andrei Ionascu pe 27 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/20374907/1/alex-bologa.jpg

Judoka Alex Bologa a cucerit medalia de bronz în cadrul categoriei 60 de kilograme la Jocurile Paralimpice de la Tokyo, după ce a câştigat confruntarea cu uzbecul Şerzod Namozov, anunţă Comitetul Olimpic şi Sportiv Român.

“Alex a câştigat dramatic, la golden score, lupta de la 60 kg cu Sherzod Namozov, din Uzbekistan. Aurul a revenit lui Vugar Shirinli, Azerbaijan, argintul lui Anuar Sariyev, Kazakhstan, celălalt bronz lui Recep Ciftci, Turcia.

Este a doua medalie de bronz pentru român, după cea de la Rio 2016. Felicitări, Alex! Ţie şi antrenorului Tamas Gergely”, este mesajul COSR.

Alex Bologa l-a învins în sferturile de finală pe japonezul Takaaki Hirai, dar a pierdut semifinala cu azerul Vugar Şirinli, câştigând apoi meciul pentru bronz.

Tot vineri, ciclistul Eduard Novak (ministrul Tineretului şi Sportului) a cucerit medalia de argint în proba de urmărire individuală pe 4.000 m (categoria C4), pe Velodromul Izu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele