Ultima oră
Juan Martin Del Potro, dezvăluiri emoţionante despre retragerea din tenis. ”A fost decisă de corpul meu” Juan Martin Del Potro, dezvăluiri emoţionante despre retragerea din tenis. ”A fost decisă de corpul meu”
”Ofertă concretă de prelungire, cu dublarea salariului actual”. Gică Hagi face tot posibilul ca să nu rămână fără un titular ”Ofertă concretă de prelungire, cu dublarea salariului actual”. Gică Hagi face tot posibilul ca să nu rămână fără un titular
S-a aflat cât de gravă este accidentarea lui Dennis Man, jucător cheie al echipei naţionale S-a aflat cât de gravă este accidentarea lui Dennis Man, jucător cheie al echipei naţionale
VIDEO | Petrolul - FC Botoşani, ASTĂZI, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | Petrolul - FC Botoşani, ASTĂZI, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
Raul Badiu s-a impus în Raliul Harghitei powered by Toyota 2024 Raul Badiu s-a impus în Raliul Harghitei powered by Toyota 2024
SCM Râmnicu Vâlcea anunţă venirea unei campioane mondiale SCM Râmnicu Vâlcea anunţă venirea unei campioane mondiale

Încă o pierdere pentru Real Madrid! Carvajal nu va mai juca în acest sezon

Real Madrid Publicat de Andrei Ionascu pe 29 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/20148171/1/1194744753.jpg

Spaniolul Dani Carvajal, fundaşul dreapta de la Real Madrid, a suferit o leziune musculară la meciul de marţi cu Chelsea (1-1), în manşa tur din semifinalele Ligii Campionilor, şi nu va mai juca în acest sezon.

Potrivit presei spaniole, Carvajal a fost supus unor teste medicale, iar leziunea musculară depistată îl va împiedica să revină mai devreme de trei săptămâni pe teren, în timp ce sezonul din LaLiga se va încheia pe 23 mai.

Sezonul de coşmar pentru Dani Carvajal (29 de ani), care a suferit patru accidentări şi a disputat doar 15 meciuri în LaLiga.

Pe flancul drept, Zinedine Zidane l-a pierdut pentru acest sezon şi pe Lucas Vazquez, utilizat cu succes în absenţa lui Dani Carvajal.

Singura varianta pentru Real Madrid pe postul de fundaş dreapta rămâne Alvaro Odriozola, care nu este chiar pe placul lui Zidane. La nevoie, mai pot juca pe această poziţie Nacho şi Eder Militao.

Real Madrid se luptă pe două fronturi pe acest final de sezon: pentru câştigarea Ligii Campionilor şi pentru un nou titlu în LaLiga.

mail-share icon Email
viewscnt

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele