Ultima oră
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au egalat cu o super reuşită VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au egalat cu o super reuşită
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”

Încă o surpriză în Cupa României. CSM Alexandria din Liga 3 s-a calificat în faza grupelor

Cupa României Publicat de Daian Cutu pe 29 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38111/20873822/1/csm-alexandria.jpg

Formaţiile FC Hermannstadt şi CSM Alexandria s-au calificat în grupele Cupei României Betano, în urma rezultatelor înregistrate în play-off.

Hermannstadt a învins în deplasare FC Braşov, scor 6-4 în urma loviturilor de departajare.

În minutul 45+2, jucătorul de la Hermannstadt a fost scos cu ambulanţa de pe teren. În minutuul 45, de la FC Braşov a fost eliminat Tudor Şaim pentru un fault la Saeed Issah. În urma loviturii primite, Saeed a fost transportat de urgenţă la spital cu o ambulanţă. Medicii au anunţat că jucătorul este în afara oricărui pericol.

CSM Alexandria (Liga 3) a învins în urma loviturilor de departajare Csikszereda Miercurea Ciuc, scor 5-3.

Partidele Concordia Chiajna – Universitatea Cluj şi Viitorul Pandurii Tg. Jiu – Dinamo 1948 Bucureşti au loc tot joi.

Zilele trecute s-au calificat în grupe CSC Dumbrăviţa, U Craiova 1948, Gloria Buzău, Chindia Târgovişte, CS Minaur Baia Mare, Oţelul Galaţi, UTA Arad, CS Ocna Mureş, CS Mioveni, Unirea Slobozia, Petrolul şi FC Rapid.

Tragerea la sorţi a grupelor este programată vineri, la ora 12.00, la Casa Fotbalului.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Cupa României

Ultimele articole Toate articolele