Ultima oră
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul

Încă o victorie importantă bifată de Mutu la Rapid. ”Ne bucurăm că am trecut cu bine peste două derby-uri”

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 31 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20798607/1/mutu.jpg

Rapid Bucureşti a câştigat duminică seara, scor 1-0, meciul de la Craiova, cu Universitatea, contând pentru etapa a treia a Superligii. Giuleştenii au şase puncte în primele trei etape din actualul sezon.

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Alexandru Ioniţă II, după o pătrundere şi o pasă a lui Kait, în minutul 50.

Adrian Mutu a tras concluziile partidei şi a punctat faptul că echipa sa a luat maxim de puncte din duelurile cu FCSB şi Universitatea Craiova.

„A fost un meci dificil. Băieţii au avut o atitudine extraordinară, un spirit de muncă incredibil, ceea ce mă mulţumeşte. Este victoria lor, şi-au dorit-o şi au obţinut-o. Fotbalul ne-a răsplătit.

Ne bucurăm că am trecut cu bine peste două derby-uri, campionatul e lung şi trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Obiectivul nostru este play-off-ul, iar pentru a ajunge acolo trebuie să avem continuitate în rezultate.

Nu jucăm niciodată la egal. Ca antrenor, mă gândesc cum pot să profit de anumite slăbiciuni ale adversarului. Rapidul e o fortăreaţă pe faza defensivă, aşa trebuie să fie o echipă de fotbal, să-şi propună să nu primească gol. Dar în atac am avut multe momente în care am jucat fotbal. Am avut ocazii şi am înscris”
, a spus Mutu, după meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele