Ultima oră
Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti” Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti”
Un fan al echipei Aston Villa a suferit un stop cardiac la meciul cu Olympiakos Un fan al echipei Aston Villa a suferit un stop cardiac la meciul cu Olympiakos
Sportivilor ucraineni li s-a spus să evite orice contacte cu ruşii la Jocurile Olimpice de la Paris Sportivilor ucraineni li s-a spus să evite orice contacte cu ruşii la Jocurile Olimpice de la Paris
Marea greşeală a lui Ianis Hagi, care ar putea să îl coste locul de la EURO 2024. "Nu ştiu de cine a fost sfătuit"
Marea greşeală a lui Ianis Hagi, care ar putea să îl coste locul de la EURO 2024. "Nu ştiu de cine a fost sfătuit"
O nouă suspendare pentru Sandro Tonali, după ce a încălcat regulile privind pariurile O nouă suspendare pentru Sandro Tonali, după ce a încălcat regulile privind pariurile
Reeditare a finalei de anul trecut la Madrid Open! Sabalenka şi Swiatek se înfruntă în ultimul act Reeditare a finalei de anul trecut la Madrid Open! Sabalenka şi Swiatek se înfruntă în ultimul act

Încă un oficial din Casa Liga 1 cere VAR. ”Am vorbit personal şi cu preşedintele FRF şi cu cel al Ligii. E nevoie de comunicare între cele două părţi”

Sepsi OSK Publicat de Daian Cutu pe 25 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/19563935/1/sfa.jpg

Sepsi Sfântu Gheorghe a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Dinamo, într-un meci din etapa a opta din Casa Liga 1.

Golurile au fost marcate de Achahbar ’29 şi I. Fulop ’77.

Imediat după meci, Cornel Şfaiţer, oficialul celor din Sfântu-Gheorghe a ţinut să felicite brigada de arbitri care a condus partida, dar a precizat că este vital să se implementeze sitemul VAR în prima ligă.

„Îmi susţin ideea de a aduce VAR. Sigur, cu Dinamo n-avea cum să fie un arbitraj slab. Am avut o brigadă de Champions League. I-am felicitat pentru cum au condus jocul. Mă aşteptam la o prestaţie pe măsură. De VAR tot e nevoie. Îl aşteptăm cu toţii. Sperăm să reuşim până în play-off.

„E nevoie de VAR cât mai repede. Am vorbit personal şi cu preşedintele FRF şi cu cel al Ligii. E nevoie de comunicare între cele două părţi. Durează puţin acel training pentru arbitri, cam 6 luni, dar deţinătorul de drepturi ne-a promis asta”aspus oficialul grupării din Sfântu Gheorghe.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele