Ultima oră
Schimbare majoră în Cupa Angliei din sezonul viitor Schimbare majoră în Cupa Angliei din sezonul viitor
Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă un stadion modern. Guvernul ar putea avea o şedinţă pentru a demola vechea construcţie Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă un stadion modern. Guvernul ar putea avea o şedinţă pentru a demola vechea construcţie
Curg ofertele pentru Gigi Becali! Încă un fotbalist este aproape de transferul carierei Curg ofertele pentru Gigi Becali! Încă un fotbalist este aproape de transferul carierei
Adrian Mititelu, decizie finală cu privire la cedarea lui Juan Bauza la FCSB! ”El este transferabil” Adrian Mititelu, decizie finală cu privire la cedarea lui Juan Bauza la FCSB! ”El este transferabil”
Vlad Covaliu a câştigat titlul mondial al juniorilor la sabie masculin individual Vlad Covaliu a câştigat titlul mondial al juniorilor la sabie masculin individual
Istvan Kovacs l-a avertizat pe jucătorul Barcelonei înainte de partida cu PSG. Ce i-a transmis Istvan Kovacs l-a avertizat pe jucătorul Barcelonei înainte de partida cu PSG. Ce i-a transmis

Încă un rezultat bun pentru Erik Lincar în Superliga. ”Nu există vreo reţetă, e încrederea pe care le-o dau şi eu”

U Cluj Publicat de Daian Cutu pe 24 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38242/20788298/1/lincar.jpg

Universitatea Cluj şi Universitatea Craiova au terminat indecis, scor 1-1, meciul de la Cluj, disputat duminică, în a doua etapă a Superligii. Ambele echipe au câte două puncte în clasament după primele două etape.

După remiza cu FCSB (n.r. 1-1 din prima etapă), Erik Lincar a mai reuşit un rezultat bun cu nou-promovata. Tehnicianul a explicat că spera ca partidele următoare să vină şi cu victorii.

”Sunt nemulţumit de rezultatul celor două jocuri. Pentru mine, egalul nu reprezintă prea mult, nu-mi aduce entuziasm sau satisfacţie. Eu îmi doresc să câştigăm. Jucătorii mei trebuie să aibă mai multă încredere. Cred că am demonstrat în primele două jocuri.

Trebuie să rămânem serioşi şi pe viitor poate vom juca prost şi vom câştiga trei puncte. Nu există vreo reţetă, e încrederea pe care le-o dau şi eu.

În perioada de pregătire, am văzut echipele din Vest cum joacă. Dacă nu vom reuşi, în fotbalul românesc, să fim mai curajoşi, să formăm jucătorii astfel, nu vom avea câştig de cauză în viitor”
, a spus Lincar, la flash-interviuri.

mail-share icon Email
viewscnt

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele