Ultima oră
Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV

Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne” VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne”
VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga
Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”

Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”
Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America
VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult” VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult”

Încă un stadion modern în România! Inaugurarea ar putea avea loc într-o lună

Chindia Târgoviște Publicat de Daian Cutu pe 22 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38240/21070337/1/chin.jpg

Chindia este aproape să joace în sfârşit la Târgovişte. Primarul Daniel Stan a anunţat că lucrările sunt în stadiul final.

Cei de la Gazeta Sporturilor scriu că arena ar urma să fie inaugurată în etapa a 5-a din play-out, când Chindia va primi vizita celor de la UTA Arad.

Construcţia noii arene din Târgovişte a demarat în 2019 şi s-a ridicat la suma de aproximativ 15 milioane de euro.

”Nici măcar nu e o replică sau un răspuns. Terminăm rapid stadionul”, este mesajul postat de edilul din Târgovişte.

Chindia Târgovişte a jucat ultimul meci pe teren propriu pe 25 mai 2019, când învingea Luceafărul Oradea cu 4-1 şi obţinea punctele care asigurau revenirea pe prima scenă a fotbalului românesc. Atunci, autorităţile locale au promis construcţia unui nou stadion, în care au investit 15 milioane de euro, iar echipa a fost nevoită să joace la Ploieşti, apoi a trecut pe la Buftea, Giurgiu şi Buzău înainte să revină, din 2021, pe arena celor de la Petrolul.

Acum, autorităţile locale speră că finalizarea investiţiei şi construirea unei arene moderne, de 9.000 de euro, va aduce impactul scontat şi trupa lui Toni Petrea va avea rezultate notabile.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri