Ultima oră
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”
Neluţu Varga s-a săturat! Patronul CFR-ului, decizie de ultimă oră după ce se înţelese cu Dan Petrescu

Neluţu Varga s-a săturat! Patronul CFR-ului, decizie de ultimă oră după ce se înţelese cu Dan Petrescu
Paul Papp a semnat! ”Vreau în play-off” Paul Papp a semnat! ”Vreau în play-off”

Încă un stadion modern în România! Inaugurarea ar putea avea loc la finalul acestei luni

Chindia Târgoviște Publicat de Daian Cutu pe 3 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38240/21085072/1/chindia.jpg

Preşedintele Chindiei Târgovişte a anunţat că formaţia pregătită de Toni Petrea este foarte aproape să termine exilul.

Oficialul a punctat că spera ca dâmboviţenii să joiace la finalul lunii pe noua arenă din Târgovişte.

Construcţia a demarat în 2019 şi s-a ridicat la suma de aproximativ 15 milioane de euro.

”Nu aş vrea să pronunţ o dată exactă, dar cât de curând aştept şi eu să se finalizeze lucrările, să facem Certificatul de Securitate şi anunţăm cu două săptămâni înainte. Părerea mea e că spre sfârşitul lunii toate lucrurile vor fi OK. Acum nu ştiu să vă spun o dată. În orice caz, pot să vă spun că din sezonul ăsta cred că vom juca, unul sau două meciuri. Într-adevăr, lucrările sunt foarte înaintate.

Noi ştiam la ce ne angrenam în fiecare sezon, jucătorii ştiau unde vin. Am încercat să oferim condiţii de antrenament cât se poate de bune, condiţii de joc bune. Eu cred că n-am exagerat, bugetul a fost limitat. Cred că ne-am respectat unii pe alţii în această perioadă, şi noi ca administraţie de club, şi ei ca şi jucători”,
a spus Marcel Ghergu, pentru cei de la Sport.ro

Chindia Târgovişte a jucat ultimul meci pe teren propriu pe 25 mai 2019, când învingea Luceafărul Oradea cu 4-1 şi obţinea punctele care asigurau revenirea pe prima scenă a fotbalului românesc. Atunci, autorităţile locale au promis construcţia unui nou stadion, în care au investit 15 milioane de euro, iar echipa a fost nevoită să joace la Ploieşti, apoi a trecut pe la Buftea, Giurgiu şi Buzău înainte să revină, din 2021, pe arena celor de la Petrolul.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri