Ultima oră
VIDEO | Almeria - Atletico Madrid 2-2! "Dubla" lui Romero le aduce gazdelor un punct nesperat VIDEO | Almeria - Atletico Madrid 2-2! "Dubla" lui Romero le aduce gazdelor un punct nesperat
VIDEO | Arsenal - Newcastle 4-1. ”Tunarii” au jumulit ”coţofenele” VIDEO | Arsenal - Newcastle 4-1. ”Tunarii” au jumulit ”coţofenele”
”Nu sunt obişnuiţi cu aerul ăsta de sus”. Daniel Pancu nu a avut cuvinte pozitive pentru Rapid ”Nu sunt obişnuiţi cu aerul ăsta de sus”. Daniel Pancu nu a avut cuvinte pozitive pentru Rapid
EXCLUSIV | Ce ar fi făcut Franco Baresi dacă era în locul lui Săpunaru? Florin Răducioiu a dat verdictul EXCLUSIV | Ce ar fi făcut Franco Baresi dacă era în locul lui Săpunaru? Florin Răducioiu a dat verdictul
VIDEO | ”Fericirea e de scurtă durată”. Leo Grozavu nu savurează pe deplin succesul contra celei mai în formă echipă din Superliga VIDEO | ”Fericirea e de scurtă durată”. Leo Grozavu nu savurează pe deplin succesul contra celei mai în formă echipă din Superliga
VIDEO | Bergodi consideră că elevii săi s-au relaxat prematur. ”Prea multe laude şi felicitări” VIDEO | Bergodi consideră că elevii săi s-au relaxat prematur. ”Prea multe laude şi felicitări”

Încă un transfer intern bifat de campioana României la handbal masculin

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 25 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/21135799/1/bugulet.jpg

Campioana Dinamo Bucureşti a anunţat, joi, transferul jucătorului Tudor Buguleţ, de la Minaur Baia Mare, care a semnat pentru următoarele trei sezoane.

”Completăm lotul pentru următoarele trei sezoane cu un jucător tânăr şi valoros. Tudor Buguleţ (22 de ani / 1,91 m înălţime) se alătură campioanei României, urmând să evolueze pe postul de extremă dreapta, alături de Andrii Akimenko. Tudor Buguleţ este unul dintre pariurile noastre de viitor. Şi nu doar pentru Dinamo, ci şi pentru echipa naţională”, a anunţat, joi seară, Dinamo Bucureşti.

Buguleţ a jucat în ultimele trei sezoane la Minaur Baia Mare şi s-a format la Centrul de Excelenţă de la Sighişoara, unde a ajuns la vârsta de 14 ani.

Staful campioanei consieră că este un ”stângaci tehnic, cu o deosebită disponibilitate la efort, unul dintre jucătorii români cu un progres remarcabil în ultimii doi ani”.

În 2021, Buguleţ a debutat la echipa naţională de seniori, în mandatul lui Xavier Pascual.

”Sunt foarte fericit pentru această nouă provocare, pentru că Dinamo este cea mai bună echipă din România. Abia aştept să simt atmosfera făcută de suporteri şi să sărbătorim împreună orice victorie. Voi trage pentru îndeplinrea obiectivelor. Hai, Dinamo!”, este declaraţia noului jucător al campioanei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele