Ultima oră
Alt jucător OUT de la FCSB! ”Nu-mi place de tine”. Gigi Becali a anunţat a 7-a plecare. ”Mă mai înşel” Alt jucător OUT de la FCSB! ”Nu-mi place de tine”. Gigi Becali a anunţat a 7-a plecare. ”Mă mai înşel”
VIDEO | Arbitrul finalei Ligii Europa şi familia sa, atacaţi de suporterii echipei AS Roma la aeroport VIDEO | Arbitrul finalei Ligii Europa şi familia sa, atacaţi de suporterii echipei AS Roma la aeroport
Aproape 300 de sportivi, din cinci ţări, la Internaţionalele României ”Iolanda Balaş Soter” Aproape 300 de sportivi, din cinci ţări, la Internaţionalele României ”Iolanda Balaş Soter”
EXCLUSIV | Cristi Dulca, opinie despre cine va antrena CFR Cluj în sezonul următor  EXCLUSIV | Cristi Dulca, opinie despre cine va antrena CFR Cluj în sezonul următor
Inter Miami s-a despărţit de tehnicianul Phil Neville Inter Miami s-a despărţit de tehnicianul Phil Neville
Anchetă a UEFA după ce Szymon Marciniak, arbitrul finalel Ligii Campionilor, a ţinut un discurs la o reuniune organizată de un politician de extremă dreapta
Anchetă a UEFA după ce Szymon Marciniak, arbitrul finalel Ligii Campionilor, a ţinut un discurs la o reuniune organizată de un politician de extremă dreapta

Încă un transfer intern bifat de campioana României la handbal masculin

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 25 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/21135799/1/bugulet.jpg

Campioana Dinamo Bucureşti a anunţat, joi, transferul jucătorului Tudor Buguleţ, de la Minaur Baia Mare, care a semnat pentru următoarele trei sezoane.

”Completăm lotul pentru următoarele trei sezoane cu un jucător tânăr şi valoros. Tudor Buguleţ (22 de ani / 1,91 m înălţime) se alătură campioanei României, urmând să evolueze pe postul de extremă dreapta, alături de Andrii Akimenko. Tudor Buguleţ este unul dintre pariurile noastre de viitor. Şi nu doar pentru Dinamo, ci şi pentru echipa naţională”, a anunţat, joi seară, Dinamo Bucureşti.

Buguleţ a jucat în ultimele trei sezoane la Minaur Baia Mare şi s-a format la Centrul de Excelenţă de la Sighişoara, unde a ajuns la vârsta de 14 ani.

Staful campioanei consieră că este un ”stângaci tehnic, cu o deosebită disponibilitate la efort, unul dintre jucătorii români cu un progres remarcabil în ultimii doi ani”.

În 2021, Buguleţ a debutat la echipa naţională de seniori, în mandatul lui Xavier Pascual.

”Sunt foarte fericit pentru această nouă provocare, pentru că Dinamo este cea mai bună echipă din România. Abia aştept să simt atmosfera făcută de suporteri şi să sărbătorim împreună orice victorie. Voi trage pentru îndeplinrea obiectivelor. Hai, Dinamo!”, este declaraţia noului jucător al campioanei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele