Ultima oră
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau
Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie
Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor” Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor”
Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren
Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt" Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt"

Încep restructurările la Farul. Purece şi Brănescu, puşi pe liber de Hagi!

Farul Constanta Publicat pe 1 iun 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/20726241/1/gh.jpg


Gică Hagi a început restructurarea lotului cu care Farul va ataca sezonul 2022/2023, iar primii doi fotbalişti la care a renunţat managerul tehnic al marinarilor sunt portarul Laurenţiu Brănescu şi mijlocaşul Florin Purece.
 
Brănescu, goalkeeper crescut de Juventus, a fost adus de Hagi pentru a fi doar o variantă de backup pentru Marian Aioani, portarul titular. Astfel, Brănescu a prins un singur meci în sezonul 2021/2023, în Cupa României, asumându-şi permanent rolul de rezervă al goalkeeper-ului venit de la Chindia.
 
Purece, în schimb, a evoluat în 27 de meciuri de-a lungul stagiunii, apărând de 15 ori din postura de titular.
 
"Mijlocaşul Florin Purece şi portarul Laurenţiu Brănescu nu vor mai continua la formaţia alb-albastră în sezonul 2022-2023. Farul Constanţa le mulţumeşte pentru evoluţiile în tricoul alb-albastru şi le urează succes în carieră!", a anunţat Farul, prin intermediul paginii de Facebook.
 
La capitolul sosiri, Farul a punctat prin fundaşul dreapta belgian Ayrton Mboko (24 de ani) şi mijlocaşul defensiv francez Jeremy Corinus (25 de ani), ambii veniţi liberi de contract, după despărţirea de Academica Clinceni.
mail-share icon Email
viewscnt

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele