Ultima oră
Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol
VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA
S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor
Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult” Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult”
Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor
"Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca "Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca

Început de sezon electrizant în CNVC Masters pentru Dominic Marcu. A fost extrem de aproape de podiumul la general

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 26 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/21107247/1/marcu.jpg

Weekend-ul trecut, Râşnov a fost gazda primei etape din Campionatul Naţional de Viteză în Coastă Masters. Competiţia a fost în direct pe Prima Sport 3.

Deşi condiţiile meteo au fost dificile, Dominic Marcu a reuşit să obţină un loc 4 în clasamentul general şi victoria la categoria electricelor, la volanul primei Tesla de hillclimb din Europa.

Tesla Model 3 Performance a făcut senzaţie în competiţie şi a fost pregătită de echipa Cyclon Motorsport, care a reuşit să o facă din ce în ce mai competitivă.

Dominic Marcu s-a adaptat excelent la suprafaţa de concurs şi a reuşit să îşi pregătească strategia într-un mod foarte eficient. Soluţia de încărcare E.ON Drive a fost, de asemenea, un ajutor important pentru pilot, permiţându-i să menţină bateria încărcată pentru a avea performanţa optimă.

După eveniment, Dominic Marcu a declarat că este foarte mulţumit de performanţa sa: “Pe plan sportiv sunt foarte mulţumit, am fost la mai puţin de o secundă de podiumul la general, pe un traseu pe care a fost o plăcere să concurez şi, un început de sezon foarte bun pentru mine. Spectatorii au fost din nou la înălţime şi vreau să le mulţumesc celor care m-au susţinut, indiferent dacă au fost alături de noi pe traseu sau online. Îmi doresc să le ofer pe parcursul acestui sezon cât mai multe motive de bucurie!”

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele