Ultima oră
Australianul Ange Postecoglou, noul antrenor al celor de la Tottenham Australianul Ange Postecoglou, noul antrenor al celor de la Tottenham
VIDEO | Benzema şi-a luat adio de la Real Madrid. ”A fost o călătorie minunată în viaţa mea” VIDEO | Benzema şi-a luat adio de la Real Madrid. ”A fost o călătorie minunată în viaţa mea”
Fiul lui Narcis Răducan va juca în Superliga, după despărţirea de CSA Steaua Fiul lui Narcis Răducan va juca în Superliga, după despărţirea de CSA Steaua
Karolina Muchova, prima semifinalistă la Roland Garros Karolina Muchova, prima semifinalistă la Roland Garros
Philipp Otele, primul transfer al verii la CFR Cluj. ”S-a antrenat şi a răspuns pozitiv” Philipp Otele, primul transfer al verii la CFR Cluj. ”S-a antrenat şi a răspuns pozitiv”
Plecări în masă de la Leicester, după retrogradarea în Championship Plecări în masă de la Leicester, după retrogradarea în Championship

Început de sezon electrizant în CNVC Masters pentru Dominic Marcu. A fost extrem de aproape de podiumul la general

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 26 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/21107247/1/marcu.jpg

Weekend-ul trecut, Râşnov a fost gazda primei etape din Campionatul Naţional de Viteză în Coastă Masters. Competiţia a fost în direct pe Prima Sport 3.

Deşi condiţiile meteo au fost dificile, Dominic Marcu a reuşit să obţină un loc 4 în clasamentul general şi victoria la categoria electricelor, la volanul primei Tesla de hillclimb din Europa.

Tesla Model 3 Performance a făcut senzaţie în competiţie şi a fost pregătită de echipa Cyclon Motorsport, care a reuşit să o facă din ce în ce mai competitivă.

Dominic Marcu s-a adaptat excelent la suprafaţa de concurs şi a reuşit să îşi pregătească strategia într-un mod foarte eficient. Soluţia de încărcare E.ON Drive a fost, de asemenea, un ajutor important pentru pilot, permiţându-i să menţină bateria încărcată pentru a avea performanţa optimă.

După eveniment, Dominic Marcu a declarat că este foarte mulţumit de performanţa sa: “Pe plan sportiv sunt foarte mulţumit, am fost la mai puţin de o secundă de podiumul la general, pe un traseu pe care a fost o plăcere să concurez şi, un început de sezon foarte bun pentru mine. Spectatorii au fost din nou la înălţime şi vreau să le mulţumesc celor care m-au susţinut, indiferent dacă au fost alături de noi pe traseu sau online. Îmi doresc să le ofer pe parcursul acestui sezon cât mai multe motive de bucurie!”

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele