Ultima oră
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”

Început de sezon electrizant în CNVC Masters pentru Dominic Marcu. A fost extrem de aproape de podiumul la general

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 26 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/21107247/1/marcu.jpg

Weekend-ul trecut, Râşnov a fost gazda primei etape din Campionatul Naţional de Viteză în Coastă Masters. Competiţia a fost în direct pe Prima Sport 3.

Deşi condiţiile meteo au fost dificile, Dominic Marcu a reuşit să obţină un loc 4 în clasamentul general şi victoria la categoria electricelor, la volanul primei Tesla de hillclimb din Europa.

Tesla Model 3 Performance a făcut senzaţie în competiţie şi a fost pregătită de echipa Cyclon Motorsport, care a reuşit să o facă din ce în ce mai competitivă.

Dominic Marcu s-a adaptat excelent la suprafaţa de concurs şi a reuşit să îşi pregătească strategia într-un mod foarte eficient. Soluţia de încărcare E.ON Drive a fost, de asemenea, un ajutor important pentru pilot, permiţându-i să menţină bateria încărcată pentru a avea performanţa optimă.

După eveniment, Dominic Marcu a declarat că este foarte mulţumit de performanţa sa: “Pe plan sportiv sunt foarte mulţumit, am fost la mai puţin de o secundă de podiumul la general, pe un traseu pe care a fost o plăcere să concurez şi, un început de sezon foarte bun pentru mine. Spectatorii au fost din nou la înălţime şi vreau să le mulţumesc celor care m-au susţinut, indiferent dacă au fost alături de noi pe traseu sau online. Îmi doresc să le ofer pe parcursul acestui sezon cât mai multe motive de bucurie!”

mail-share icon Email
viewscnt

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele