Ultima oră
Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori” Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori”
„Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte” „Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte”
Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23 VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Dorin Rotariu semnează! ”Îi place foarte mult atmosfera, clubul” Dorin Rotariu semnează! ”Îi place foarte mult atmosfera, clubul”

Început de sezon excelent pentru Dennis Man. ”Mă simt bine acum”

Stranieri Publicat de Daian Cutu pe 13 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20816335/1/man-mihaila-parma.jpg

Jucătorii români Dennis Man şi Valentin Mihăilă au înscris pentru Parma, vineri, în primul meci al echipei în noul sezon din Serie B, 2-2 cu formaţia Bari.

Man şi Mihăilă au fost titulari la Parma în meciul disputat vineri, în prima etapă din Serie B, împotriva echipei Bari.

Dennis Man a deschis scorul în minutul 3, după o pasă în adâncime a lui Vazquez. Bari a egalat în minutul 11, prin Antenucci, şi a preluat conducerea în minutul 35, la golul marcat de Folorunsho. În primul minut de prelungire al primei reprize, Valentin Mihăilă a egalat pentru Parma şi meciul s-a încheiat cu scorul de 2-2.

Man a vorbit despre evoluţia sa din teren şi a explicat că abordează noul sezon mult schimbat.

 

„Am început bine, deci un egal este ruşinos. Am vrut să câştigăm, dar suntem fericiţi cu un punct. Vreau să fac mult mai mult faţă de sezonul trecut, vreau să ajut echipa, dar să vedem ce ne aduce sezonul acesta. Vrem să facem bine în acest sezon, antrenorii cred în nou, trebuie să facem mult mai bine în fiecare joc şi avem nevoie de victorii.

E ruşinos că am primit gol imediat după ce am marcat. (n.r. despre atitudinea cu care abordează noul sezon) Da, m-am schimbat. Repet, antrenorul are mai multă încredere în noi. Vrem să facem bine, singurul lucru care ne-a lipsit astăzi a fost victoria. Dar, vom ajunge şi acolo cu muncă.

Dedic golul meu familiei mele. Mă simt bine acum, am lipsit pentru trei luni, dar vreau să joc şi să contribui la echipă. Astăzi, ne-a trebuit doar puţin noroc”
, a explicat Man, pentru cei de la parmacalcio1913.com.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele