Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Incredibil. Cum a ajuns Mihai Leu să lucreze într-o măcelărie, doar pentru a primi de mâncare | VIDEO

Emisiuni Publicat pe 25 feb 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/20615225/2/bes.jpg

Fostul campion mondial la box a fost invitatul lui Vlad Măcicăşan, în ultima ediţie a emsiunii “Meciul Vieţii”. Mihai Leu a povestit un episod din cel mai greu moment al vieţii sale, când a fost nevoit să muncească într-o măcelărie, rămas fără niciun ban. Surpriza a fost că nici acolo nu primea bani.

  • Meciul Vieţii se vede în fiecare miercuri, de la 20:00, pe Look Sport+. Pe 2 martie, invitatul lui Vlad Măcicăşan este Eric De Oliveira.


“Le-am spus celor de la Bayer că nu am niciun ban. Eu eram suspendat 6 luni şi mi-au găsit de lucru într-o măcelărie. Mergeam dimineaţa cu cel care avea măcelăria, la 5 sau la 6 dimineaţa, la abator în Koln, acolo încărcam mai multe produse, le aduceam la el la măcelărie. Mă învăţase să tranşez, să tai carnea… După 5, 6, 7 zile i-am zis “Andreas, eu am chiar niciun ban şi cât te-ai înţeles cu cei de la Bayer, 20-30-50 de mărci, cât or fi pe zi, mie te rog să mi-i dai în fiecare zi”. Şi mi-a spus că s-a înţeles cu cei de la Bayer să nu-mi dea niciun ban şi să-mi dea doar să mănânc. Mi-a zis că nu îmi dă niciun ban. Atunci mi-am aruncat şorţul şi am plecat”, şi-a amintit Mihai Leu.

  • “Pur şi simplu mă puneam şi plângeam”

Acesta şi-a amintit că erau seri în care plângea, după ce a fugit în Germania, în timpul epocii Ceauşescu. “Veneam acasă, aveam un pat cu arcuri, era tot denivelat, aveam un dulap cu o uşă, aveam un televizor alb-negru. Vă daţi seama, aveam 19 ani. Veneam câteodată acasă şi pur şi simplu mă puneam şi plângeam. Dar am ştiut că trebuie să strâng din dinţi. Am zis că dacă am făcut-o, trebuie să merg înainte”, şi-a destăinuit Mihai Leu poveste incredibilă de viaţă.

Întreaga ediţie a emisiunii “Meciul Vieţii”, cu Mihai Leu, poate fi urmărită şi pe canalul de YouTube Look Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele