Ultima oră
Gândurile Crinei Pintea înainte de mondial. ”Nu mi se pare o grupă foarte grea, însă depinde foarte mult de noi” Gândurile Crinei Pintea înainte de mondial. ”Nu mi se pare o grupă foarte grea, însă depinde foarte mult de noi”
Vă mai amintiţi de ”Bizonul” Harlem Gnohere? Incredibil unde joacă în prezent fostul golgheter al României Vă mai amintiţi de ”Bizonul” Harlem Gnohere? Incredibil unde joacă în prezent fostul golgheter al României
VIDEO | Concordia Chiajna - Unirea Slobozia 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Concordia Chiajna - Unirea Slobozia 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Unul din cele mai mari oraşe ale ţării va beneficia de o arenă modernă. ”Îl aducem la standarde internaţionale” Unul din cele mai mari oraşe ale ţării va beneficia de o arenă modernă. ”Îl aducem la standarde internaţionale”
”Sunt salarii de cel puţin jumătatea clasamentului”. Reacţie din tabăra dinamovistă după demisia lui Ovidiu Burcă ”Sunt salarii de cel puţin jumătatea clasamentului”. Reacţie din tabăra dinamovistă după demisia lui Ovidiu Burcă
Brigăzile lui Horaţiu Feşnic şi Marian Barbu vor arbitra în Liga Europa şi Conference League Brigăzile lui Horaţiu Feşnic şi Marian Barbu vor arbitra în Liga Europa şi Conference League

Incredibil! Naţionala care nu are bani să îşi demită antrenorul

Fotbal Publicat pe 20 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21392413/1/profimedia-0375111542-1.jpg

Nigeria nu are bani ca să îl demită pe Jose Peseiro

Calificarea Nigeriei la Cupa Mondială din 2026 este deja serios compromisă, dar Federaţia Nigeriană de Fotbal (NFF) nu are bani pentru a plăti compensaţiile antrenorului său portughez, pe care ar vrea să îl demită, relatează AFP.

După două prestaţii dezamăgitoare în calificările pentru Cupa Mondială, federaţia nigeriană l-ar demite pe José Peseiro dacă ar avea banii necesari pentru a plăti compensaţia, susţine Nse Essien, un membru al NFF.

"Dacă am avea banii (pentru a-i plăti compensaţia), am fi pregătiţi să îl îndepărtăm din funcţie, nu suntem mulţumiţi", a declarat Essien, care este membru al comitetului executiv al NFF. "Toată lumea cere ca antrenorul principal să fie demis. Din şase puncte posibile, avem doar două. Este nefericit şi suntem într-o situaţie foarte precară", a continuat Essien.

Antrenorul portughez Peseiro este acuzat de startul slab al calificărilor, iar Nigeria, care a ratat calificarea la Cupa Mondială din 2022 din Qatar, va găzdui Africa de Sud la Uyo, în sudul ţării, în iunie 2024, înainte de o deplasare dificilă în Benin.

Jose Peseiro antrenează selecţionata Nigeriei din 2022. El a pregătit în România echipa Rapid, în 2008-2009.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal

Ultimele articole Toate articolele